Главная » 2008 » Вересень » 2 » «Футболістам потрібно відпочити від Львова»
«Футболістам потрібно відпочити від Львова»
15:46
Розмова зі спортивним директором ФК «Карпати» Юрієм Дячуком-Ставицьким

Місце для підготовки змінити не можна. 1 вересня «Карпати» вдруге за літньо-ранньоосінній період вирушили до Угорщини. Частину паузи в чемпіонаті, пов’язану з матчем збірної України, львів’яни проведуть у курортному містечку Бюк-Фюрдо.

«Все було супер! - так про перебування в Бюк-Фюрдо згадував нападник «Карпат» Максим Фещук. - Тренування відбувалися на чудовому полі, а ще нам влаштували екскурсію до Відня, щоправда, там ми пробули недовго, з’їздили туди й назад».

- Цього разу також планували поїздку до Австрії, від Бюк-Фюрдо там недалеко, - розповів Юрій Дячук-Ставицький. – Та довелось її відмінити. Попередньо планували, що зіграємо спаринг із «Зальцбургом», але, на жаль, австрійці, поки ми будемо в Угорщині, зустрітися з нами не зможуть.

- Скільки, до речі, часу будете на зборах в Угорщині?

- Дев’ять днів.

- Замість поєдинку із «Зальцбургом» вже якісь інші спаринги заплановано?

- Так. Команда проведе дві товариські гри. Шостого вересня запланована гра основи, а 9-го гратимуть умовні дублери. Обидві команди проведуть свої матчі з угорськими командами. Відтак жодної проблеми з того, що не зіграємо із «Зальцбургом», не робимо.

- Чи поїде на збір хтось із футболістів молодіжного складу?

- Обов’язково. Візьмемо Мартинюка, Сагайдака, Куцябу, Омельченко, Дячука-Ставицького-молодшого, ну і Фурту, котрий вже встиг забити гол за основну команду.

- Чим взагалі викликане рішення поїхати на збір під час сезону?

- Я думаю, що не тільки ми так вчинимо. До кубкових матчів два тижні, пауза в чемпіонаті ще довша. Гравців потрібно тримати в тонусі, для цього просто необхідні спаринг-матчі. Крім того, в Угорщині хлопці зможуть сконцентруватися лише на футболі. Будуть дворазові тренування, і футболістів не відволікатимуть жодні зовнішні чинники. Все-таки у Львові у них сім’ї, діти, подруги, друзі, якісь проблеми. А так наші гравці зможуть змінити обстановку.

- Чому для тренувань уже вдруге обрали Бюк-Фюрдо?

- А там нам першого разу сподобалося: хороший готель, чудове футбольне поле. Крім того, там тихо і спокійно (знову-таки можна відпочити від міської метушні), а ще хороші умови для відновлення: термальні води тощо. Та й кухня нам минулого разу припала до смаку.

Інформаційний центр ФК "Карпати"



Категория: Новини команди | Просмотров: 932 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: