Главная » 2008 » Вересень » 22 » «Карпати» (молодь) – «Металіст» (молодь) – 1:2. Брудне протистояння
«Карпати» (молодь) – «Металіст» (молодь) – 1:2. Брудне протистояння
15:07
«Карпати» (молодь) – «Металіст» (молодь) – 1:2

Голи: Фурта (35) – Поступаленко (6), Коваль (80).

«Карпати»: Когут (Новак, 46), Сагайдак, Кузик, Куцяба, Бідловський, Дячук-Ставицький, Голодюк, Мартинюк, Габовда (Сворак, 66), Омельченко, Фурта.

«Металіст»: Жданков, Стеценко, Литвяк, Бабич, Селін, Курилов, Барилко (Цвик, 83). Лозовий, Поступаленко (Загинайлов,46) , Бутенко, Фомин (Коваль, 46).

Футбольне поле на стадіоні СКА можна було розпізнати хіба за розмірами і контурами, адже і розмітку було помітно не надто добре. Дощ, що лив у Львові впродовж цілого тижня, зробив свою мокру справу. Під час матчу поле впевнено перетворювалося на багнюку, а футболісти зупинялися біля м’яча, наче тенісисти на ґрунтових кортах, залишаючи за собою чималу гальмівну канавку.

Звісно ж, за таких умов і футбол - не зовсім футбол. Швидкості уже не ті, та й техніку особливо нема як показати. Відтак на перші ролі виходять бойові якості команд, ну і, як без цього, фарт. М’яч від такого майданчика невідомо як і куди відіб’ється (воротарям особливо тяжко), та й взагалі чи відіб’ється, а не загрузне у болоті. Зрештою, є великий ризик просто підсковзнутися у важливому епізоді.

Першими в нелегких погодних умовах зорієнтувалися «металісти». Фомін вивів сам на сам з голкіпером «Карпат» Поступаленка, той не схибив – 1:0.

30 хвилин довелося чекати нечисленним прихильникам львівського клубу, котрі у дощову погоду зібралися на стадіоні СКА, того моменту, як «Карпати» відіграються. Цю подію у підкаті зробив Юрій Фурта (на фото), який повернувся до молодіжного складу після одного матчу за основу «Карпат».

Харків’яни могли створити і гол у відповідь (небезпечно пробивав Лозовий), але все ж закінчення першого тайму була за «Карпатами». Мартинюк гарно подавав у карний майданчик, одразу кілька його партнерів проскочили повз м’яч за лічені сантиметри. Згодом гостро (з гострого ж кута) пробивав Габовда.

У другому таймі у «місиві на СКА» перевагу мали «Карпати». Перспективно проходив Омельченко (захисники вибили на кутовий). Згодом за 23 метри від воріт фолять на Фурті, та як слід виконати штрафний карпатівцям не вдалося.

...А вдруге відзначився «Металіст». Хоча епізод, коли забивали харків’яни, викликає запитання. У той час, як Коваль влучно пробивав по воротах з меж штрафного майданчика, ближче до центру поля на правому фланзі лежав Михайло Дячук-Ставицький. І добре би, якби він отримав ушкодження в момент удару Коваля, але ж ні – Дячук-Ставицький до цього лежав на полі уже секунд з тридцять. Тобто, і харків’яни, і арбітр мали б помітити це. Та «металісти» м’яча вибивати не захотіли, а суддя не забажав зупиняти гру. Врешті гості вийшли вперед – 2:1.

Вдало штурмувати ворота «Металіста» на останніх хвилинах «зелено-білі» так і не зуміли. Були небезпечні удари у виконанні Фурти і Сворака, та голами вони не завершилися (тренери гостей у цей час активно кричали своїм підопічним заспокоїтися і нікуди не квапитися). Відтак наразі підопічні Романа Толочка продовжують перебувати далеченько від чільної п’ятірки (свого завдання на сезон) - після восьми турів молодь «Карпат» на 12-ій позиції у турнірній таблиці.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 686 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: