Главная » 2008 » Жовтень » 5 » Олег Кононов: "У нас було більше моментів"
Олег Кононов: "У нас було більше моментів"
20:38
Олег Кононов, головний тренер «Карпат», після матчу з «Ворсклою»:

- Ця нічия абсолютно не така, які були раніше. Всі наші гравці дуже хотіли перемогти, були моменти. Але у певних ігрових проміжках були порушені зв’язки. Попросив заміну Ґодвін, тому наприкінці матчу підсилити атаку, як це було заплановано, не вдалося. Ми знаємо силу «Ворскли», і я можу сказати, що ми їй зовсім не поступалися, а часами і переважали.

- На ваш погляд, рахунок по грі?

- Думаю, так. У «Ворскли» був один момент – влучили в хрестовину. По суті, це все, що можна згадати. У нас було більше моментів. Але чемпіонат України – сильний. І кожне очко на вагу золота. Тим паче в тих умовах, в які ми самі себе поставили. Ми граємо проти серйозних суперників. Я розумію, як вам хочеться перемог і голів. Повірте, ми цього теж хочемо. Тому ми не розчаровуємося, а будемо ще сильніше працювати. Проводимо виховну роботу – це йде на користь. Подивіться, вийшов Кополовець і здорово підсилив гру. Макс Фещук не забив свій штрафний, а на тренуваннях він це чудово робить. Психологічної стійкості бракує – хлопці не такі досвідчені. Але ростуть постійно.

- Чому не грає Фурта?

- Все залежить від роботи на тренуваннях. Кополовець і Фещук проявили себе за дубль і вони вийшли з подвійною енергією. Можна також спитати, чому не грали Кожанов і Зеньов?

- Зараз буде перерва в чемпіонаті. Як плануєте її заповнити?

- Хлопці трохи відпочинуть, бо багато працюють. Потім проведемо збори і зіграємо товариський матч.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 653 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: