Главная » 2008 » Жовтень » 6 » «Карпати-2»: Іллічівські бастіони вистояли
«Карпати-2»: Іллічівські бастіони вистояли
18:02
«Карпати-2» - «Бастіон» - 1:1 (0:0)

5 жовтня. Львів. Стадіон СКА. 100 глядачів. 9 градусів.
Судді: І. Токаренко (Миколаїв), П. Павленко, Р. Криницький (обидва – Чернівці).
Делегат ФФУ: О. Голубєв (Київ).

Львів: Мартищук, Гірський, Шевчук (Михєєв, 86), Чоба, Підвірний, Родін, Задорожний – к, Чучман (Денис, 78), Гудима, Гордійчук, Левчук. Запасні: Піцан, Гринишин, Смалюх, Біловус, Яджин. Тренер – Володимир Вільчинський.

Іллічівськ: Чопко, Павлов – к, Волчков, Юрченко, Тюлєнєв, Коваленко, Краснянський, Бабій, Тараров (Бузила, 57), Гайдаржі (Тищенко, 74), Бредис. Запасні: Чечельницький, О. Данильченко, Шкарупа, Лазарєв. Тренер – Олександр Краснянський.

Голи: Бредис, 72, Підвірний, 85.
На 13-ій хв. Задорожний не реалізував пенальті (штанга).
Попередження: Чопко, 13, Гордійчук, 49, Волчков, 62, Чоба, 90+2.


Незважаючи на суттєву перевагу суперників у віці, молода львівська команда фактично володіла перевагою увесь матч, проте в підсумку маємо бойову нічию. На початку матчу Станіслав Чучман виходив на побачення з воротарем, який порушив правила. За фол отримав попередження, а арбітр призначив пенальті. Після потужного удару Миколи Задорожного м’яч влучив у штангу і відскочив у поле. Згодом Задорожний намагався реабілітуватися, але м’яч після його удару пролетів вище воріт. Наробив шуму у штрафному «Бастіона» і Гудима, який обіграв двох захисників, але передачу партнерам зробив неточну. Вривався до штрафного і Дмитро Родін, проте Андрій Левчук порушив правила проти оборонця і арбітр зупинив гру. Атаки «зелено-білих» не вщухали, та м’яч ніяк не йшов у ворота, зокрема, після удару Чучмана захисник вибив м’яча на кутовий. А після прострілу Задорожного м’яч знову влучив у штангу, цього разу іншу, ніж при пробитті 11-метрового. Гості лише під завісу тайму створили небезпечний момент, коли Валерій Гайдаржі пробивав у рамку воріт, де надійно зіграв Юрій Мартищук.

Другий тайм знову активніше почали «Карпати-2», а гості, діючи на контратаках, раз за разом почали загрожувати воротам Мартищука. Так, після удару головою Ігоря Павлова, який відгукнувся на кутовий удар Олександра Краснянського, Мартищук рятує ворота, перевівши м’яч на корнер. Натомість гравці «Карпат-2» часто потрапляли в офсайд. А черговий випад іллічівців завершився голом, який в падінні під гострим кутом провів Олександр Бредис.

До честі підопічних Володимира Вільчинського (на фото), який весь поєдинок простояв у технічній зоні, підказуючи своїм молодим гравцям, «Карпати-2» не змирились з таким розвитком подій і зрівняли рахунок. Красень-гол після кутового удару Володимира Гудими провів Володимир Підвірний, який головою пробив у дальню дев’ятку. Фінальний свисток Івана Токаренка застав карпатівців в атаці.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ, Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 626 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: