Главная » 2008 » Жовтень » 6 » Сергій Зеньов: "Лікуватися будемо тренуваннями"
Сергій Зеньов: "Лікуватися будемо тренуваннями"
18:09
Розмова із нападником «Карпат» та збірної Естонії Сергієм Зеньовим

Мабуть, небагато клубів України можуть похизуватися тим, що у них навіть за молодіжні склади виступають гравці національних збірних. «Карпати» можуть. Йдеться про естонця Сергія Зеньова. Позаминулого тижня до «молодіжки» перевели Фещука, і ось зараз настала черга ще одного форварда – Зеньова. У грі з молодими гравцями «Ворскли» Сергій одразу ж відзначився забитим голом (як, до речі, і Фещук тур перед тим).

- Ніхто мене не відправляв у заслання до «молодіжки», - розповів Зеньов. – Просто тренер вирішив, що мені потрібно зіграти за молодь. Думаю, на мене розраховують і в основному складі. Ви ж бачите, мене замінили після першого тайму, хоча я ще мав чимало сил.

- Своєю грою задоволений?

- Не зовсім. Так, я забив гол, але ж і припустився помилки, коли нам забивали вперше. Саме я в тому епізоді мав тримати Матвєєва та втратив його, програв позицію. Так і пропустили.

- Основа, і ось тепер молодь, часто пропускає після розіграшів штрафних. У «Карпат» хвороба стандартів?

- Напевно, так (сумно усміхається. – Авт.). Що ж, треба працювати на тренуваннях і позбуватися цього недоліку.

- До речі, а як тобі було грати разом з Фуртою, адже не виключено, що зовсім скоро ви, теоретично, можете діяти у зв’язці і в основі.

- Нормально. Чогось особливого виділити не можу. Взаємодіяв, як і зі всіма іншими гравцями. Інколи нам з Юрою вдавалися непогані комбінації.

- Чи справедливо «Карпати» ще у першому таймі залишилися у меншості?

- Кузик програв позиції і порушив правила. Тож як на мене, другу жовту картку Романові показали закономірно. Нам довелося перелаштуватися на гру у три півзахисники. Вважаю, що навіть у другому таймі те, що ми грали у меншості, було непомітно, наче команди мали рівні склади.

- Чому ж тоді не вдалося зрівняти рахунок?

- Ну, зовсім відкидати фактор зайвого гравця, який був у «Ворскли», теж не варто. Крім того, доволі тяжким було й поле, хлопці не зовсім свіжо виглядали.

Віталій КРУТЯКОВ, Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 713 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: