Главная » 2008 » Жовтень » 13 » «Карпати» проти молоді
«Карпати» проти молоді
20:10
У неділю «зелено-білі» провели контрольний матч перед поїздкою в Сімферпополь

2 Х 35 – саме за такою часовою схемою відбувся товариський матч між основою та дублем «Карпат». Тренери мали можливість у спокійній обстановці переглянути практично усіх гравців, за винятком Сергія Зеньова, який зараз перебуває у таборі національної збірної Естонії, а також Олега Голодюка та Володимира Бідловського, які захищають честь української молодіжки.

Олег Кононов виставив такий склад: Романенко, Федорів, Петрівський, Мілошевіч, Ощипко, Пшеничних, Годвін, Кобін, Худоб’як, Гурулі, Кузнецов. Їм протистояли футболісти молодіжної команди, підсилені Ткачуком, Кополовцем та Кожановим. Саме вони і виділялися серед інших, постійно загрожуючи воротам Когута та Мельниченка.

Все ж, більше варто переживати за основну команду, якій доведеться грати дуже непростий матч в Криму. Та команда, яка грала вчора на «Україні», виглядала вцілому непогано. Досить оригінальними були постійні ротації Худоб’яка, Кобіна та Гурулі, які змінювали фланги. А от Сергій Кузнецов у першому таймі перебував на голодному пайку – діяв не надто активно. Але коли у другому таймі замість Сергія Пшеничних на поле вийшов Юрій Фурта – з’явилися моменти і в Кузнецова. Фурта грав лівого нападника і завдяки швидкості обігрував суперників (напевно, допомагали йому і добрі знання: сьогоднішні суперники – вчорашні партнери). Після одного з таких проходів Фурта навісив в центр і Кузнецов, вигравши повітря, пробив головою у нижній кут – Когут зреагував і відбив на кутовий. А за кілька хвилин голкіпер вже нічого не міг зробити. Федорів виконав гостру передачу в район теоретичного перебування Кузнецова і той вдало зрізав м’яча у ворота – є перший гол на «Україні».

Невдовзі Сергій міг стати і автором дублю. Ярослав Мартинюк невдало виконав штрафний, і Кобін точною передачею кинув у прорив Худоб’яка. Ігор вийшов сам на сам і спокійно міг забивати, але побачив зовсім вільного Кузнецова. Худоб’як м’яча не пошкодував і віддав партнеру – залишалося просто закотити круглого у ворота. Але чомусь форвард забарився, тут і Мельниченко встиг закрити голий кут – момент було втрачено. Якби Кузнецов забив, рахунок став би 4:0. У першому таймі, завдяки точному удару з-за меж штрафного Кобіна, основа «Карпат» відкрила рахунок. А за 20 хвилин вже Худоб’як технічно перекинув м’яча через Когута і Сагайдака. Передачу йому віддавав той же Кобін. Василь встиг навіть пробити у падінні через себе. Удар був хоч і точним, але не надто сильним - тож Когуту не варто було прикладати надзусиль, щоб його ліквідувати.

Атакували в основі майже всі. Наприклад, в захисті суперника досить часто з’являвся Ощипко. А Тарас Петрівський постійно підключався до стандартів. У нього навіть була хороша нагода забити, коли захист молодіжної команди помилився після подачі кутового. Петрівський залишився один, поклав корпус і пробив у падінні. Але м’яч полетів вище поперечки.
Старався і Алекс Гурулі. У цій грі він став зрозумілішим для партнерів і відмовився від несподіваних передач п’ятками. Роль розігруючого у грузина вдається доволі непогано, до того ж, здається, у хлопця зовсім відсутнє відчуття страху перед ймовірним ушкодженням. Такий висновок можна було зробити, побачивши один з епізодів в центрі поля, коли Гурулі у високому стрибку намагався забрати м’яча в опонента, не шкодуючи себе.

Були моменти і в молодіжної команди. На початку матчу Кополовець вискочив сам на сам з Романенком, але переграти його не зміг. По перерві, коли на полі з’явився Фещук, усі працювали на нього. Зокрема, Кожанов класно вирізав м’яча на Макса, але Романенко грамотно зрізав кут обстрілу і змусив Фещука схибити. На жаль, Максим не відповідав взаємністю партнерам і коли отримував м’яча не бажав з ним розлучатися. Хоча моменти для продовження і загострення атаки були дуже перспективні. Зрозуміло, що форвард повинен забивати. І Фещук дуже хотів забити, але часом результативний пас цінніший за сам гол. І Худоб’як це довів.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 755 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: