Главная » 2008 » Жовтень » 13 » "Карпати-2": Є нова перемога
"Карпати-2": Є нова перемога
20:05
"Десна-2" – "Карпати-2" – 0:1 (0:1). 10 жовтня. Чернігів. Центральний стадіон ім. Юрія Гагаріна. 300 глядачів.
Суддя: Ісаєв (Запоріжжя).

"Карпати-2": Мартищук, Родін, Гірський, Підвірний, Табен, Шевчук, Чучман, Задорожний (Біловус, 84), Гудима, Гордійчук (Денис, 81), Левчук (Яджин, 66).
Гол: Підвірний, 20.
Попередження: Бєлка, 64; Мацута, 88.
Вилучення: Мацута, 90+1 – друге попередження.

Другий матч поспіль в складі "Карпат-2" влучним ударом головою після стандарту відзначається центральний захисник Володимир Підвірний. Але якщо в попередньому турі його гол дозволив підопічним Володимира Вільчинського врятувати нічию в домашній зустрічі з Іллічівськом "Бастіоном", то минулої п’ятниці в Чернігові у поєдинку з "Десною-2" Підвірний приніс своїй команді повноцінних три пункти.

Молода львівська команда з перших хвилин дала зрозуміти, що в протистоянні з одноосібним аутсайдером прагне лише перемоги. Першу чудову нагоду відзначитися мав Володимир Гудима, який на 15-ій хвилині обіграв захисника і увірвався в штрафний майданчик господарів, але за мить опинився на газоні. Схоже, що не обійшлося без порушення правил, але свисток арбітра промовчав. Проте вже за якихось п’ять хвилин карпатівці таки досягли свого. І знову чернігівці порушили правила проти Гудими. Цього разу неподалік правого кута власного карного майданчика. Виконувати штрафний взявся сам постраждалий. В штрафному зібралося чимало гравців обох команд, але найспритнішим серед них у боротьбі на другому поверсі виявився Підвірний – 1:0.

Забивши гол, "Карпати" трохи збавили оберти і до перерви на полі велася позиційна боротьба з мінімальною загрозою воротам обох команд. А от по перерві "Десна-2" захопила ініціативу і поступово почала підвищувати тиск на ворота Юрія Мартищука. Однак за великим рахунком свою майстерність кіпер гостей продемонстрував лише раз, коли відбив дальній удар. В решті атак справа до серйозних загроз воротам нашої команди не доходила. Мали дві чудові нагоди збільшити свою перевагу і карпатівці. Однак після подачі кутових і Павло Гордійчук, і все той же Підвірний з вигідних позицій у рамку не влучили.

На діях "Карпат-2" у другому таймі не міг не позначитися той факт, що поєдинок у Чернігові для них був вже 18-им за неповних три місяці. Тож в тому, що в заключні 20 – 25 хвилин "зелено-білі" помітно підсіли функціонально, нічого дивного немає. Однак відпочивати команді Вільчинського найближчим часом не доведеться. Вже завтра карпатівці зіграють на виїзді пропущений поєдинок 12-го туру з "Княжою-2" зі Щасливого, а в п’ятницю складатимуть іспит перед своїми вболівальниками в матчі з одноосібним лідером турніру черкаським "Дніпро".

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 742 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: