Главная » 2008 » Жовтень » 21 » Осінній відпочинок у Криму. «Таврія» (молодь) – «Карпати» (молодь) – 1:4
Осінній відпочинок у Криму. «Таврія» (молодь) – «Карпати» (молодь) – 1:4
13:25
Як і слід було очікувати, молодіжний склад „Карпат” без проблем взяв гору над „Таврією”

Нинішнього сезону молодіжний склад „Карпат” у гостях виступає краще, ніж вдома. Підтвердженням цього є й два останні поєдинки. В попередньому турі підопічні Романа Толочка, пропустивши двічі після стандартів, поступилися на своєму полі „Ворсклі” – 1:2, а минулої суботи в Севастополі більш ніж впевнено розібралися з „Таврією” – 4:1. Проте зазначу, що незважаючи на значну перемогу, не все для „зелено-білих” складалося просто.

До Севастополя карпатівська молодь дісталася за дві години до початку зустрічі. П’ять годин, проведених спочатку в літаку, а потім у автобусі, не могли не датися взнаки, тому перші хвилин двадцять гостям ніяк не вдавалося нав’язати господарям свою гру. Більше того, кримчани, беззаперечні аутсайдери турніру, підсилені кількома гравцями основного складу, серед яких був і екс-карпатівець Андрій Донець, намагалися огризатися на кожну атаку нашої команди. Однак достатньо було „зелено-білим” забити один м’яч, як оборона „Таврії” розвалилася майже в прямому значенні цього слова.

Почалося все з того, що на 34-ій хвилині Володимир Бідловський обвідним ударом зі штрафного поклав м’яч у незакритий кіпером кут воріт – 1:0. Гол видався направду дуже видовищним. А вже за дві хвилини кримчани знову були змушені розпочинати з центра поля. Сталося це після того, як центральний захисник „Карпат” Олег Тарасенко пішов вперед при стандарті. Хтось із оборонців команди господарів після навісної передачі невдало вибив м’яч і він знову опинився у гостей. Повторна атака завершилася фланговим прострілом, на який і відгукнувся Тарасенко-молодший, який не встиг повернутися на своє місце в обороні – 2:0. Остаточно зняв усі питання стосовно переможця матчу інший захисник „Карпат” Олексій Родевич. Його удар з зони кутового прапорця з лівого флангу атаки за п’ять хвилин до свистка на перерву видався насправді шаленим: бальон несподівано для всіх влетів у нижній ближній кут. 3:0 – за такого рахунку команди відправилися відпочивати.

Не змінився малюнок гри і по перерві. „Карпати” продовжували контролювати перебіг подій на полі. Щоправда, вгамувавши гольовий голод, „зелено-білі” діяли менш агресивно. І все ж четвертого м’яча у ворота „Таврії” чекати довелося недовго. На 59-ій хвилині правий захисник нашої команди Андрій Сагайдак виконав довгу діагональну передачу в карний майданчик господарів у район 11-метрової позначки, де Ярослав Сворак (на фото), продемонструвавши непогане володіння м’ячем, другим дотиком вгатив м’яча у сітку. Врятувати свою команду від ще одного пропущеного м’яча у кіпера „Таврії” не було жодних шансів – 4:0.

Гол Сворака остаточно заспокоїв карпатівців. Тож хоча вони й надалі продовжували атакувати, але складалося враження, що добивати суперника, та ще й на його полі, в них особливого бажання немає. В підсумку так воно й сталося – більше голів у цій зустрічі команда Романа Толочка не забила. Натомість кримчанам, які горіли бажанням забити принаймні гол престижу, добитися свого таки вдалося. За десять хвилин до фінального свистка на табло загорівся остаточний підсумок матчу – 4:1 на користь „Карпат”.

«Таврія» (молодь) – «Карпати» (молодь) – 1:4 (0:3). 18 жовтня. Севастополь. Стадіон «Сєвморзавод». Сонячно. Перед грою дощ. Температура повітря +9 градусів.

Суддя: Євген Абросімов (Одеса).

«Таврія»: Рапаліс (Мачуга, 46), Алундеріс (Хайдучек, 46), Сємьонов, Донець (Ліньов, 46), Марковіч, Барінов, Давидов (Міщенко, 68), Гайдаш (Живковіч, 46), Артеменко, Белевцев (Синичник, 65), Коробка (Куніцин, 81).

«Карпати»: Когут (Мельниченко, 66), Сагайдак (Луцик, 70), Родевич, Куцяба, О. Тарасенко, Мартинюк, Голодюк (Тістик, 76), Бідловський, Зеньов, Габовда, Фурта (Сворак, 53).
Попередження: Донець (33), Хайдучек (58).

Голи: Ліньов, 80 – Бідловський, 34, О. Тарасенко, 36, Родевич, 40, Сворак, 59.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 734 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: