Главная » 2008 » Жовтень » 21 » Денис Кожанов: "Перемога була нам необхідна як повітря"
Денис Кожанов: "Перемога була нам необхідна як повітря"
13:26
20.10.2008

Денис Кожанов

- Дуже добре, що команда нарешті виграла. Перемога була нам необхідна як повітря. Ми приклали багато зусиль і заслужили 3 очки. Зараз всі на емоціях, дуже щасливі.

- Ти забив сам і віддав гольову передачу…

- Коли я забивав – передачу зробив Ощипко. Він перекинув м’яча через голови захисників, я прийняв, втік від опонента і пробив. А в кінці матчу я вирізав м’яча на Худоб’яка – він забив останній гол. Коли забивав Пшеничних, я подав кутовий, Кобін зрізав м’яча, а капітан пробив головою. А третій гол Кобін забив після сольного проходу.

Ігор Ощипко

- Перемогли на виїзді і це дуже здорово! Нам давно вже була потрібна перемога. 4:1 – результат суперовий. Тренер після матчу привітав, сказав, що грою задоволений, але треба було забивати ще. Бо ми і справді багато не забили.

- У команді дебютував Андрій Гурський. Ви грали поруч…

- Гурський достить впевнено грав. Ясно, що йому треба було підказати що до чого. Він все робив правильно, серйозних помилок не було. Я вважаю, що дебютував він дуже непогано.

- За що призначили пенальті?

- Суперник кидав аут, і м’яч потрапив у руку Сергію Пшеничних. Але цей гол нас ще більше розізлив – додав енергії і ми забили ще. Правда, могли забити як мінімум зо три голи після пенальті.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua


Категория: Новини команди | Просмотров: 712 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: