Главная » 2008 » Листопад » 10 » За збірну України зіграє вчорашній серб
За збірну України зіграє вчорашній серб
21:44
Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список футболістів, які готуватимуться до товариського поєдинку проти команди Норвегії, що відбудеться 19 листопада у Дніпропетровську.

Харківське тріо

Зважаючи на статус матчу, а також травми деяких виконавців (зокрема, Тараса Михалика та Григорія Ярмаша), наставники «синьо-жовтих» вирішили продовжити творчі пошуки, і запросили на збір кількох потенційних дебютантів. Відтак, не будуть викликатися на цю гру легіонери Андрій Шевченко, Анатолій Тимощук, Андрій Воронін та Євген Левченко, і зроблена ставка на футболістів з національного чемпіонату. Єдиний виняток − представник російської прем’єр-ліги Віталій Федорів, в активі якого вже є один виступ за збірну − в лютому проти кіпріотів (щоправда, тоді захисник грав у київському «Динамо»). Водночас звертає на себе увагу поява в списку одразу трьох виконавців з харківського «Металіста», які разом із динамівцем Станіславом Богушем, мають шанс записати до свого активу перші матчі за національну команду.

Склад збірної України

Голкіпери: Станіслав Богуш («Динамо» Київ), Андрій П’ятов («Шахтар» Донецьк).

Захисники: Віталій Мандзюк («Арсенал» Київ), Андрій Русол («Дніпро» Дніпропетровськ), Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (обидва − «Шахтар»), Андрій Несмачний («Динамо»), Віталій Федорів («Амкар» Перм, Росія).

Півзахисники: Олександр Алієв («Динамо»), Сергій Валяєв і Валентин Слюсар (обидва − «Металіст» Харків), Денис Голайдо («Таврія» Сімферополь), Сергій Кравченко («Ворскла» Полтава), Сергій Назаренко («Дніпро»).

Нападники: Володимир Гоменюк («Таврія»), Марко Девич («Металіст»), Артем Мілевський («Динамо»), Євген Селезньов («Шахтар»).

Джерело: ФФУ
Просмотров: 660 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Кубковик  
0
Всех с наступающим интересным байрамом Новым Годом!

Ім`я *:
Email *:
Код *: