Главная » 2008 » Листопад » 11
Офіційний лист українським футбольним фанатам, яких зараз дехто став називати не інакше як «неофіційні уболівальники професійних футбольних клубів» (це ж треба було придумати таку дефініцію – неофіційні уболівальники), викликав не менше гіркого сміху та нерозуміння, ніж ганебний законопроект «Про заходи безпеки під час проведення змагань серед професіональних футбольних клубів», що став топ-темою в останній час.

В положеннях цього законопроекту вболівання за улюблений футбольний клуб тими засобами, які застосовувалися і застосовуються фанатами із моменту зародження фанатського руху, за мірою покарання можна визначити як тяжкий кримінальний злочин. Коментарі зайві. Звісно, це «творіння» одразу ж почало обговорюватися в Інтернеті, а одночасно почалися роздуми над конкретними діями щодо захисту своїх прав та інтересів, планування акцій протесту.

Подальший розвиток подій не примусив довго на себе чекати. На сайті http://www.ua-football.com був оприлюднений офіційний лист, ... Читати далі »
Категорія: Фан-новини | Переглядів: 656 | Додав: karpatyfans | Дата: 11.11.2008 | Коментарі (0)

Законопроекту о футбольной морали, зарегистрированном в Верховной Раде, могут позавидовать авторы «Кодекса строителя коммунизма».

По официальной «легенде», на текущей неделе нардепы Украины промышляли работой в округах. В округах же в эти дни миллионы избирателей страдали от наблюдения за игрой украинских «грандов» в Лиге Чемпионов. Видимо, от симбиоза народа, его избранников и его кумиров и родился этот удивительный документ.

…Беспорядки на футбольных стадионах всегда были и будут. Фанаты по своей природе – люди пассионарные, а тем более во время игры любимой команды, дающей дополнительный заряд адреналиновых эмоций. Фанаты дерутся, фанаты скандируют обидные кричалки, фанаты разоблачают сексуальную ориентацию судьи, фанаты бросают судье в голову монетку, а на поле – рулон туалетной бумаги, фанаты умуд ... Читати далі »

Категорія: Фан-новини | Переглядів: 754 | Додав: karpatyfans | Дата: 11.11.2008 | Коментарі (0)