Главная » 2009 » Лютий » 25 » Неофіційний круглий стіл
Неофіційний круглий стіл
23:37
Без шуму і помпезності, без зайвих овацій і декорацій вчора, в, як прийнято останнім часом писати, – “теплій і невимушеній атмосфері”, відбулась зустріч лідерів фан-руху Львова з гравцями та керівництвом ФК “Карпати”.      Протягом години у післяробочий час в футбольному кафе “Піца Кальчо” (за що ми вдячні власникам, які люб’язно надали приміщення для цієї зустрічі) вболівальники мали змогу почути те, що їх цікавить з вуст своїх кумирів, а ті, в свою чергу - більше дізнались про те, чим є для хлопців, які вболівають в секторах під табло, футбольна команда.
     Були посмішки, були суперечки, були дебати ... але найголовніше – що кожен з учасників зустрічі покидав приміщення “Піци Кальчо” задоволеним.
     Футболісти та головний тренер запевнили, що командний дух і зарядженість на гру багато в чому залежить від атмосфери, що панує на трибунах стадіону. Відповідно й фани висловили своє бажання бачити не стільки переможні результати – скільки самовіддачу та боротьбу на футбольному полі до останньої секунди матчу.
     Генеральний директор ФК “Карпати” – Юрій Федорович Коротиш вперше поспілкувався з людьми, які організовують та забезпечують підтримку протягом усіх матчів “зелено-білих”. Для новоспеченого “шефа” клубу хлопці привідкрили особливості своєї підготовки до деяких матчів та запевнили, що попри неприязні стосунки до фанів першого цьогорічного суперника “Карпат” на стадіоні буде порядок і море позитиву.
gokarpaty.org

Категория: Фан-новини | Просмотров: 741 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: