Главная » 2009 » Лютий » 27 » Кузнецов присвятить гол фанатам, а Кононов заговорить українською
Кузнецов присвятить гол фанатам, а Кононов заговорить українською
16:31
У четвер в кінотеатрі «КІНО» відбулася традиційна зустріч карпатівців з уболівальниками

На вході до приміщення кінотеатру висить табличка: «Запрошуємо мешканців району на звіт про роботу сихівської адміністрації». Корінний мешканець Сихова Юрій Фурта жодних табличок не вішав, але на його «звіт» про роботу прийшло людей куди більше, аніж прийде слухати місцевих чиновників. Роботу Юрка оцінили оплесками і подарунком – іменною футболкою. Авансовими аплодисментами нагородили захисників Євгена Тарасенка (№ 33) та Неманью Тубіча (№ 55) – вони новачки «Карпат». А от Сандро Гурулі та Сергій Кузнецов прийшли до команди посеред сезону і традиційні футболки з рук Президента ще не отримували. Двом останнім, а також Василю Кобіну випала честь продемонструвати нову карпатівську форму. Нові футболки дуже сподобалися публіці.

Серед футболістів, які грали за «Карпати» в минулому році, на сцені не було Максима Фещука, який підписав контракт з сімферопольською «Таврією», Самсона Ґодвіна, який за словами Петра Димінського, як мінімум, півроку захищатиме кольори «Шахтаря» (Караганда, Казахстан), Юрія Мартищука і Володимира Федоріва, подальша доля яких у «Карпатах» наразі не визначена. Не було і Сулеймана Діабі – гравця «Кримтеплиці», який проходив з «зелено-білими» перші збори і забив два голи. Причину пояснив Петро Димінський: «Ми б залюбки взяли цього молодого і перспективного гравця. Однак у Діабі є проблема із працевлаштуванням: він може грати в Україні лише до літа. Тож через таку невизначеність наразі він за «Карпати» не гратиме».

Почесний президент «Карпат», відповідаючи на запитання із залу, дав дві обіцянки. По-перше: ціни на квитки підніматися не будуть, по-друге: Олег Кононов за півроку вже звернеться до фанатів українською мовою. Головний тренер «Карпат» ствердно кивнув, а також повідомив, що бандерівський шалик, що його він отримав з рук автофанів, висить у нього вдома на почесному місці. Олег Георгійович у своєму традиційно лаконічному виступі з приємністю згадав дербі проти ФК «Львів», інші матчі, в яких «Карпати» показували якісний футбол.

Який кінотеатр без кіно? Режисери карпатівської студії запропонували на суд футбольної громади кілька сюжетів: десятку найкращих голів «Карпат» у минулому році, усі голи «зелено-білих» на зборах в Туреччині, а також відеопредставлення новачків. Проте розважальна частина вечора цим не обмежувалася. Ведучі запропонували п’ятьом дітлахам показати своє вміння фінтити. На сцену замість п’ятірки вибігло кілька дитячих команд. Довелося вибирати навмання і згодом вмовляти незгодних дітей дати простір обраним. Оцінювати фінти довелося журі – Голодюку, Ощипку, Кожанову та Кополовцю. Пройшовши кваліфікаційне сито, переможця таки було обрано. Цікаво, що ним став син карпатівського масажиста Михайла Труша Юрко.

Другим володарем смугастої футболки став представник старшого покоління, який змагався зі своїми суперниками, відгадуючи запитання ведучих. Перемогу йому принесла відповідь на запитання: «Хто став найкориснішим гравцем у першому колі, тобто виграв перегони за системою «гол+пас».

Якщо футболісти у першому конкурсі обирали найкращого уболівальника, то вже у «зіркових» перегонах було все навпаки. Інтернет-уболівальники досить довго голосували і сперечалися – хто ж був найкращим у минулому році: Худоб’як чи Кобін. Різниця між ними була зовсім не велика і переміг таки Кобін. Він отримав красиву акрилову зірку з рук адміністратора сайту star.lviv.ua, який проводив конкурс, Дмитра Андреєва. А уболівальник Любомир Кузьмяк присвятив Кобіну вірша.

Закінчувалася зустріч традиційними запитаннями. Зокрема, Сергій Кузнецов пообіцяв, якщо у матчі проти «Чорноморця» саме він зможе забити 500-й гол за «Карпати» у вищій лізі – присвятить його фанатам. А Василь Кобін, якщо не дай Боже, травмується чи отримає зайву картку, неодмінно прийде фанатіти в 16-й сектор. Такі заяви викликали бурхливу позитивну реакцію в зала.

Неофіційна частина зустрічі почалася відразу після закінчення офіційної. Гравці і тренери потрапили в міцні обійми любителів автографів і фото на пам’ять.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 787 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Maliner  
0
Бывают в жизни огорченья sad
Но это не тот случай biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *: