Главная » 2009 » Березень » 4 » Карпати Львів-Чорноморець Одеса
Карпати Львів-Чорноморець Одеса
16:56
Закінчується зима настає час футболу! З нетерпінням  чекалось на перший матч Карпат після зимової перерви,а щей на який матч, ігра з давніми ворогами одеситами викликала великий інтерес.Виникали питання чи приїдуть до нас "жиди"? чи як завжди відсидяться в Одесі?!Але вже самого ранку стала надходити інформація, що вони таки приїхали.Інтерес збільшився ще в декілька раз,ставились запитання - скільки їх приїхало? чи вийдуть вони на махач? В плані ультри від них так і ніхто нічого цікавого не чекав.Махач так і не відбувся,про що можна винити тільки самих себе,"жиди" з 9 ранку ходили центром мобом 50 чоловік,прибили декількох скаутів,а потім попали в тенета до доблисної львівської міліції.Нам залишалось тільки одне,розібратись чому скоріше ніхто не зібрався?!!!І виникає зразу відповідь :хто ж думав що вони приїдуть!О так і закінчилась навколофутбольна прилюдія до матчу.
Що до самої ігри хочеться від щирої душі подякувати команді,за те що вони перемогли з розгромним рахунком 3:0! і тим самим взяли реванш за серпневу поразку в Одесі.Але не хочеться,щоб цей результат був поодиноким,хочеться щоб наша команда нас радувала і в інших матчах.В плані ультри,передпочатком матчу на 16-секторі розгорнувся банер, на якому було зображено лева і з написом "Welcome in Lviv" більше банерів до матчу підготовлено не було.Як завжди був банер "Banderstat ultras", також були банери київського угруповання "Viva" і дніпровського "UZ 44",які приїхали підтримати Карпати в матчі про давніх ворогів.Ще з візуальної підтримки було вивішено прапор Палестини(Палестина я найбільшим ворогом єврейського народу в наші дні між цими,народами ведеться збройний конлікт на Близькому Сході) з натяком на те що в Одесі живе велика кількість "жидів".Голосова підтримка приблизно на 3+,тут все зрозуміло після довгої перерви,деякі заряди лунали незлагоджено,але були і винятки,наприклад коли одеситів у супроводі міліції заводили на гостьовий - сектор, з 16-сектору залунав досить злагоджений заряд "сосали-сосети і будети сосати",на ура пішла перекличка "Слава Україні-Героям Слава" і "Слава Нації-Смерть Ворогам" з кузьмою з центральних секторів,не обійшлось і без заряду См***ь ж***м!
Після першого голу на секторі запалили два фаєра,періодично і запалювались дими.А після другого голу понеслось фаєра,стробоскопи,дими палились,до третього голу радість якому теж супроводжувалась фаєрами і димами.Після гри вся команда,разом з головним тренером підійшла подякувати фан-сектору за підтримку,на що у відповідь почула подяку фанів за надважливу перемогу! Пролунали і імені заряди, які були на адресу автора дубля С.Кузнецова і головного тренера Кононова!
Гостей прибуло близько 100-110 чоловік,вивішали "імперку"(прапор російської імперії),двухглавого орла,банер Ultras Girl і угруповання Sea Hunter.Звукова підтримка на 2 заряди дуже слабкі, більше пафосу ніж ультри.

От так закінчився перший домашній матч в 2009 році.

 Фото з матчу :
http://karpatyfans.at.ua/photo/2
Категория: Фан-новини | Просмотров: 1478 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: