Главная » 2009 » Травень » 14 » Бомжи Запоріжжя - Карпати Львів звіт (ultras.org.ua)
Бомжи Запоріжжя - Карпати Львів звіт (ultras.org.ua)
15:58
"Металург" Запоріжжя. Як виявилось, суцільні "давітелі бендер"(с). Все-таки не зрозуміла нелюбов запоріжців до славного молдавського міста-фортеці Бендери: чи то памятають, як в свій час не могли козаки взяти його, чи за те, що це в цьому місті Мазепа жив, хто його знає?

На початок матчу господарі підняли два полотна: на одному було зображено теперішній герб клубу, на іншому - один із символів міста памятник сталевару та напис "Нашему имени 60 лет - Металлург навсегда", водночас протестуючи проти можливого перейменування клубу. Використовувався стандартний набір прапорів. Велика кількість людей була на червоних футболках. Був також перформанс з касових стрічок, які полетіли на поле...

Звук непоганий, але нічим особливим не запам`ятався, звичайно не враховуючи креативів на кшталт "Дави бендер" та "Дави гуцул". Іншу відповідь, як "Без, без, без мозгов" було підібрати важко.

На гостьовому секторі підтримати команду приїхало близько 80 людей зі Львова. Крім того були звичайно хлопці з Дніпропетровська та Києва + гравці дублю "Карпат", які знаходилися в сусідньому секторі. Спочатку матчу звук був незадовільним. Але згодом підтягнулись основні сили, які до того безрезультатно намагалися знайти своїх колег по "мініфутболу" в місті. Враховуючи те, з якою метою їхали Львів'яни в Запроіжжя - над візуалкою довго не думали. Сектор був позначений лие виїзним банером BSU.

В кінці матчу команди попрямували до секторів своїх вболівальників, щоби подякувати за підтримку. І тут стався цікавий епізод. Один з гравців "Карпат", Кополовець, підходив вже відразу з футболкою в руках, яку і хотів кинути на сектор. Проте її повернули назад, мотивуючи це тим, що без голів ранувато ще її кидати.

Cектори Металурга

Сектор Карпат:
Категория: Фан-новини | Просмотров: 1150 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: