Главная » 2009 » Травень » 18 » Карпати Львів - Динамо Київ (звіт з ultras.org.ua)
Карпати Львів - Динамо Київ (звіт з ultras.org.ua)
21:26
Матчі між Динамо і Карпатами завжди супроводжуються святковим настроєм, великою кількістю випитого алкоголю і численними вписками наніч. Так було і цього разу. Ще з ранку фани зіграли товариську зустріч, що вже стає традицією для киян (перемога за гостями з столиці 5:1).

До самого матчу львів'яни готувались заздалегідь. В першу чергу це стосувалось закупівлі піротехніки і пошиття нових прапорів, які використовувались весь матч при першій ліпшій нагоді. Підтримка команди почалась ще на розминці, а з виходом команд на поле було піднято банер з написом "Banderstadt" і запалено кілька вроцлавських огнів. Звук 16-го сектору просто вражав - чітко і злагоджено, ніхто не дозволяв собі стояти мовчки. Постійні переклички з кузьмою і гостьовим сектором проходили дуже вдало.

Гостей незважаючи на певні проблеми з залізничними квитками і відсутність турнірної мотивації приїхало трохи більше двох сотень. Звук з сектору "ніякий", але ж до Львову ніколи кияни не їздили щоб шизіти на повну - результати теплої зустрічі львів'ян давались взнаки. Зате ініціативна група киян прямо перед матчем в місті намалювала банер з двома гербами клубів, двома кухлями пива і підписом "Київ Львів Пиво!" В першому таймі це полотно було піднято на гостьовому секторі, а в другому - на 16-му, звідки кузьма потягнула його через весь стадіон назад на гостьовий. Також було зроблено невеличкий банер Юркові Якимишину з LCF. Основні веселощі розпочались після першого голу киян - спочатку було запалено файери, потім вроцлавські огні, а за ними рудий дим, в якому народ слемився. Міліція не реагувала на всі ці забави, хіба що один міліціонер прибіг і попросив більше так не робити.

16-й сектор чекав і своєї черги запалити, але команда не радувала львів'ян забитими голами. В середині другого тайму почався дощ і господарі стали по торсу, заряди практично не припинялись, навіть в той момент коли команда пропускала голи. І нарешті на 88-й хвилині розпочалось піротехнічне шоу. Петарди, римські свічі, файери, вроцлавські огні, дими і т.д. На завершення був слем і нестримна радість від одного голу, який Карпати таки змогли відквитати.

Cектор Карпат

Сектор Динамо
Категория: Фан-новини | Просмотров: 1307 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: