Главная » 2009 » Липень » 20 » Колгоспник Полтава - Карпати Львів+Відео
Колгоспник Полтава - Карпати Львів+Відео
20:47
Перший матч нового чемпіонату, Карпати розпочали з перемоги над Ворсклою.
"Ворскла" - "Карпати" 1:2

Голи: Мілошевич 48 (авт.) - Кузнєцов 18, Чеснаков 31 (авт.)

"Ворскла": Долганський, Чеснаков, Ярмаш, Цуррі, Кулаков (БЕЗУС 73), Червонопере, 
Даллку, Деспотовскі, Єсіну, Маркоскі, Сачко (Янузі 46)

"Карпати": Тлумак, Петрівський, Тарасенко, Мілошевич, Федецький, Ощіпко, 

Голодюк (Бідловскій 90 +2), Худобяк, Кожанов (Зенев 78), Ткачук (Гурулі 85), Кузнєцов

Попередження: Маркоскі 90 +4 - Мілошевич 57, Петрівський 73



Микола Павлов: Те що було упущено в першому таймі, ми не змогли зробити у другому.
Це не виправдання звичайно, але я помітив таку тенденцію, що якщо команда проводить гарну гру проти «Динамо» чи «Шахтаря», то наступний матч вона, як правило, провалює. Той емоційний підйом, який у нас був у грі з «Динамо» позначився в тому плані, що сьогодні очевидно ми де то не допрацювали, не налаштували хлопців на те, що з «Карпатами» буде зовсім інша гра. Адже «Карпати», як і інші команди на нас тепер будуть налаштовуватись так само як і на «Динамо», і «Шахтар». Нас сьогодні наказали в першому таймі через двох грубих помилок наших гравців. Команді пропустивши 2 гола, дуже було важко перебудовуватися, хоча у другому таймі ми постаралися. Начебто і швидкий гол забили, і моменти мали хороші, але на жаль те, що було упущено в першому таймі, ми не змогли зробити у другому. 

- Микола Петрович, адже тут можна провести паралель з грою проти «Зорі» на початку минулого чемпіонату. 
- Ну якщо б так було і зараз після цього знищення. Я пам'ятаю ту гру, дякую за нагадування. Але ж рік тому і зараз ми вже зовсім інша команда, я так думаю, тому подібним чином втрачати очки просто не маємо права. 
- Микола Петрович, півтора роки тому в грі проти «Карпат» у Львові Василь Кобін забив точно такий же гол, який ми і сьогодні пропустили, звідси питання розбирайте ви перед матчем як суперник розігрує м'ячі? 
- Ви знаєте, тут тренує, не тренує, нічого не вийде, адже судячи з ваших слів подібним чином можна забивати в кожній грі? Я вважаю, що це було просто такий збіг обставин, адже цей гол ми привезли самі собі вот и все. А якщо б Чеснаков, або Долганський вибили цей м'яч, то нічого й не було б. 
- Ви сказали, що ви налаштовуйтесь на «Динамо», а на матч з «Карпатами» можна і не ... 
- Ні, я не так сказав. Мене ще три тижні тому запитали, що важливіше Суперкубок або «Карпати»? Я відповів, що «Карпати». 
- Микола Петрович і звідси питання, чи знаєте ви, що сьогодні повинні були подарувати свято Полтаві? Все ж таки перша гра ... 
- Звичайно знаю. І думаєте я це гравцям не говорив! Говорив звичайно! І в перерві в том числе. 
- Команда підійшла до сезону з одинадцятьма гравцями основного складу без посилення. 
- А вам что БЕЗУС сьогодні не сподобався? На мою хлопець відмінно увійшов у гру! А адже три місяці тому подібним чином в команді з'явився і Чеснаков. 
- Але ж у нас дуже коротка лава. Як ми будемо грати, якщо не дай Бог, травма у кого то з гравців буде? 
- Я з вами згоден, але на жаль це життя. Якщо людина хоче піти, йому більше платять, у нього кращі умови, то як ми можемо не відпустити? Це стосується і Кравченка, і Чижова, і Главіни. А відразу ж купити 3-4 нових гравців це ризиковано. Адже можна витратити гроші, «підірвати» трансферний ринок, а хто гарантує результат? У наших керівників немає такого потенціалу, як у Ахметова. Хоча знаєте, я когда то пожартував, що якщо хочете результат, то купіть половину складу «Динамо» і половину «Шахтаря». Ось «Реал» ж купує футболістів, які вважалися непроданих. Але я хочу в Європі дати шанс тим хлопцям, які завоювали для нас це право - участь у Лізі Європи. А якщо не получиться, то взимку тоді вже будемо зміцнюватися. 
- Ну хоча б одного чистого форварда взять! 
- Назвіть прізвище. 
- Коритько! 
- Коритько то був, але ж він не нападаючий. 
- Але він буде у нас, чи ні? 
- Ну, якщо він знизить свої апетити. Йому треба в Одесі дім давати. Там у них проблеми зараз і йому замість підйомних дають підлогу під'їзду. Ні дому, ні поверх, а по пол під'їзду хоче! Ну, я так жартую по-одесски, звичайно ж. Хоча був у мене такий випадок, що коли-то в 82 році, у мене був вибір або Дніпропетровськ, або Одеса. Так ось, мені казали, вибирай Одесу, там тобі дадуть квартиру, а ти її обміняти на під'їзд в Дніпропетровську. Там повітря в Одесі дуже хороший. 
- Микола Петрович, проаналізуйте перший і другий тайм окремо пожалуйста. 
- Ви знаєте, коли нам забивали перший м'яч то Кулаков грав в той момент на позиції Ярмаш нічого не зробив, для того, щоб перешкодити гравцеві «Карпат» зробити передачу - це перша помилка. А друга, це коли м'яч долетів до Кузнєцова і той забив нам гол. Але ж Кузнєцов перебував в оточення наших захисників те, Даллку та Чеснакова! Якщо раніше Даллку грав разом з Медведєвим, то може вони і соромилися один одному говорити, хто повинен в повітрі грати, але ж зараз же є Чеснаков! І в мене претензії до Даллку, адже він же міг сказати Чеснакову, щоб той закрив Кузнецова, а сам б, зіграв на підстрахуванням. А то вийшло так, що один не встиг, а інший понадіятися на першому. 
- А воротаря ви будете міняти? 
- Навіщо? У нас один з кращих воротарів в країні! 
- У нас останній вихід у Єврокубки в 2000 році завершився 7 поразками поспіль у чемпіонаті, що тепер буде? 
- У цій ситуації я кажу «готуйся до гіршого, надейся на краще». Але ж ми ж не станемо зараз шарахаться з сторони в сторону? У нас як був, так і буде тренувальний процес. Як довіряли ми гравцям, так і будемо довіряти. 
- Так що нам перемоги чекати придеться числа до 20? 
- Так ми ще «Закарпаття» у наступному турі зобов'язані обігравати.



Олег Кононов: перший тайм краще, другий - гірше
Післяматчева прес-конференція наставника львівських "Карпат" Олега Кононова 

Завжди приємно вигравати на виїзді, тим більше, у такої команди, як Полтава. Я вважаю, що ця команда - одна з кращих на Україні і претендує на найвищі місця. Перший тайм ми грали краще, другий тайм «Ворскла» грала краще за нас. 
В цілому як оціните гру? 
В цілому, звичайно, недоробки є. Ще раз повторюся, у першому таймі ми достатньо впевнено грали, контролювали хід гри. А в другому таймі вийшло так, що нам довелося захищатися. Звичайно, не було конструктивної гри в атаці, тому будемо працювати над цим. 
Чи є ця перемога для вас несподіваною? 
Я не думаю, що це несподіванка, тому що ми націлені в цьому сезоні радувати вболівальників як можна частіше. Пам'ятаючи про минулому сезоні, про тієї серії невдач, ми робимо з цього висновки. 
Я б ще хотів сказати про Мірча Луческу. Я знаю, що він був у такому важкому стані, сподіваюся, тепер йому краще. Хотів би побажати йому здоров'я, щастя, тому що наша тренерська життя така, що доводиться дуже багато нервувати.










Категория: Новини команди | Просмотров: 1126 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: