Главная » 2009 » Липень » 20 » Колгоспник Полтава - Карпати Львів звіт з ultras.org.ua
Колгоспник Полтава - Карпати Львів звіт з ultras.org.ua
20:53
Відкриття нового сезону на домашньому стадіо для полтавчан припало на матч проти "Карпат". Нажаль ця гра не викликала солідного ажіотажу: за офіційними даними вживу протистояння біло-зелених команд подивилося 6000 вболівальників. Скоріше за все таку низьку відвідуваність спричинило співпадіння кількох факторів: пора відпусток, подорожчання квитків та й подразник після "Шахтаря" та "Динамо" був не той.

На 22-й сектор прийшла вже звична кількість фанів – 300-350 чоловік. Щоправда знову почалися старі проблеми. Впускати всередину почали дуже пізно, тому автор цих рядків гімн і об’яву складу простояв у черзі за межами стадіону. Квитки чомусь теж ніхто не перевіряв. З неприємних нововведень: при вході в камеру потрібно казати своє ПІБ (звісно Іванових і Петрових значно побільшало і все ж…) та повернення на сектор сідушок. Також виникли проблеми з проносом банерів і барабану. Таким чином під час першого тайму на перилах було лише два маленьких лицьовиrи. Звісно в таких умовах весь упор був зроблений на звук. І вийшло вельми непогано. Вже традиційно відмінно прозвучала об’ява складу. Єдине, що однозначно потребує змін – це репертуар. Він потребує урізноманітнення. Не зважаючи на те, що команда «летіла» 0-2 заряджали практично нон-стоп. На другий тайм таки вдалося пронести банери і барабан. Практично одразу львів’яни забивають у свої ворота. Слем і новий заряд позитивних емоцій. На цьому матчі вперше дійсно відмінно пройшла перекличка з центральною трибуною «Вперед, Полтава». Команда притисла суперників, а шиза до кінця матчу була нон-стоп. Полтавчани так і не дотисли, хоча й мали кілька нагод. Після фінального свистка всі польові гравці прийшли до сектору і подякували фанам за підтримку.

Гості прибули у Полтаву в кількості близько 70 чоловік. Привезли з собою кілька лицьовиків. Протягом матчу доволі пристойно заряджали. У першому таймі продемонстрували трофейний банер «фанс».

Cектор Ворскли

Сектор Карпат:
Категория: Фан-новини | Просмотров: 1026 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: