Главная » Архів матеріалів

Как и предполагалось, даже несмотря на выездную победу над чехами, сборная Украины (U-21) не смогла пробиться в плей-офф квалификации Евро-2009.

Для этого нашим ребятам нужно было надеяться на удивительные совпадения минимум в четырех группах. К сожалению, этого не случилось.

Итак, в матчах плей-офф 11/12 и 14/15 октября сыграют победители групп: Италия, Турция, Англия, Испания, Швейцария, Финляндия, Австрия, Сербия, Германия и Уэльс, а также лучшие четыре вторых команды: Беларусь, Израиль, Франция и Дания. Среди пролетевших мимо Евро есть такие сильные на молодежном уровне сборные как Португалия и Нидерланды.

12 сентября в Швеции состоится жеребьевка плей-офф. Там же пройдет и финальный турнир с 15 по 29 июня.
http://football.ua/
Переглядів: 855 | Додав: karpatyfans | Дата: 10.09.2008 | Коментарі (0)

Представляем вашему вниманию мнение белорусского журналиста о поездке во Львов.

Львов красив и умиротворен, самобытен и патриархален. Взвившись девятым валом массового футбольного интереса в субботу вечером, уже к ночи, когда стадион Украина покинула последняя живая душа, он вполне угомонился, вернулся на привычную неспешную волну. На какой плыл вчера и поплывет завтра - в своем уникальном галичинском шарме, плодящем стереотипы, мифы и фобии. Форпост-де украинского национализма, оплот якобы самостийности, вотчина воинствующих западников, куда славянофилу ни ногой, не то худо будет...


"Москалi е?"

...Говорят, в самом сердце города - где-то на центральной площади Рынок - существует злачное местечко, где за умеренную плату посетителю и впрямь даруют незабываемое ощущение концентрированной национальной идентичности и исторического колорита.

На стук в дверь на пор ... Читати далі »

Переглядів: 987 | Додав: karpatyfans | Дата: 09.09.2008 | Коментарі (0)

Президент харківського «Металіста» Олександр Ярославський вважає, що необхідно вести ліміт на бюджет клубів Прем’єр ліги. «Бюджет повинен становити щонайменше 15 мільйонів доларів, -- каже О.Ярославський. – Тоді наш чемпіонат стане цікавішим».

Президент «Металіста» переконаний, що клуби, які не мають такого бюджету, потрібно виключати з елітного дивізіону українського чемпіонату. Про це Олександр Ярославський заявив у програмі «Відверто про футбол» на телеканалі «Мегаспорт».

Нагадаємо, бюджет львівських «Карпат» на 2008-й рік становить 7,8 мільйонів доларів, а Фк «Львів» -- 5 мільйонів.
 
http://www.prosport.lvi ... Читати далі »
Категорія: Новини команди | Переглядів: 797 | Додав: karpatyfans | Дата: 09.09.2008 | Коментарі (0)

Карпатівський хавбек Павло Гордійчук у складі збірної України (U19) всього лиш за 45 хвилин добряче попсував нерви збірній Бельгії.

Вже на 12-й хвилині він відкрив рахунок у матчі, а згодом заробив пенальті, який реалізував головний герой поєдинку – динамівець Дмитро Коркішко. На його рахунку хет-трик. Участь у матчі взяв ще один карпатівець – воротар Іван Піцан. Він замінив Базилевича на 70-й хвилині. Сам же товариський матч закінчився з рахунком 5:2 на користь українців.

Команда Юрій Мороза грала у такому складі: Базилевич (Піцан, 70), Вознюк (Огиря, 80), Білий, Парцванія, Кушніров, Єременко (Віценець, 46), Рибалка (Владов, 46), Гордійчук (Картушов, 46), Карноза (Морозенко, 70), Андрухов (Каверін, 46), Коркішко.

Інформаційний центр ФК "Карпати"< ... Читати далі »
Категорія: Новини команди | Переглядів: 958 | Додав: karpatyfans | Дата: 09.09.2008 | Коментарі (0)

Футбол і футбольні клуби для європейців уже давно стали непоганими машинами для заробляння грошей. В Україні ситуація наразі докорінно відрізняється від європейської. Практично у всіх команд Прем’єр-ліги під час підбивання підсумків фінансового року у графі прибутки зазначено цифри зі знаком мінус. Збитки не лякають українських футбольних інвесторів, які продовжують витрачати кошти на вдосконалення та прогрес своїх дітищ. А є й такі, які зуміли якщо не створити рентабельне футбольне підприємство, то принаймні мінімізувати витрати на його утримання. За підрахунками “Газети”, львівські “Карпати” 2008-го року впритул наблизилися до знаку рівності витрат із прибутками.

Між бюджетами лідерів Прем’єр-ліги та рештою клубів – прірва  

Насамперед про бюджети українських клубів. Серед команд, які грають у вищому українському дивізіоні, найбільший бюджет у донець ... Читати далі »

Категорія: Новини команди | Переглядів: 829 | Додав: karpatyfans | Дата: 08.09.2008 | Коментарі (0)

Як стало відомо ПРОСПОРТу із джерел в львівському клубі, до табору львівських „Карпат” прибуло троє нападників. Один з них гравець національної збірної Габону Жорж Акірем. Останнім клубом африканця було тбіліське „Динамо”. Грузини готові відпустити свого форварда за один мільйон доларів. Попередню згоду на цей трансфер „Карпати” уже дали, тепер усе залежить від результатів медобстеження. Річ у тому, що темношкірий футболіст має певні проблеми зі здоров’ям, львівські медики намагаються йому у цьому допомогти. Від результатів роботи лікарів й залежить ця оборудка. Якщо перехід Акірема відбудеться, то це буде найдорожчий трансфер в історії львівського клубу. Також на оглядинах в „Карпатах” перебуває український нападник Сергій Кузнєцов, який останнім часом виступав в російській першій лізі. Переглядають наставники „зелене-білих” також бразильського легіонера.
... Читати далі »
Категорія: Новини команди | Переглядів: 799 | Додав: karpatyfans | Дата: 08.09.2008 | Коментарі (0)

На думку вболівальників, найкращим гравцем серпня у складі «Карпат» став Юрій Фурта, який у прем’єр-лізі на полі провів... 15 (!) хвилин

22 серпня, рік нинішній. У Львові на стадіоні СКА грають молодіжні склади «Карпати» та «Дніпра».

- Шустрый и настырный у вас малой, он еще себе покажет.... (трошки згодом) Ну, малой, ну! Давай-давай! – делегат ФФУ, уславлений у минулому футболіст Віталій Хмельницький не приховував своїх симпатій – він вболівав (і робив це якось по-батьківські) за світловолосого нападника «Карпат» Юрія Фурту.

- Ну вот – а я вам что говорил? – задоволено констатував Хмельницький, як тільки Фурта забив (загалом «Карпати» у тому матчі перемогли – 3:0). Цей гол для Фурти став уже п’ятим в сезоні, і це коли «надворі» був лише шостий тур. ... Читати далі »
Категорія: Новини команди | Переглядів: 1333 | Додав: karpatyfans | Дата: 08.09.2008 | Коментарі (0)

Другий поспіль матч збірної України у Львові викликав велику зацікавленість серед вболівальників як в Україні, так і в Білорусі. На суботній матч приїхали фани не лише вищолігових команд. Фан-сектор України запам'ятався потужною голосовою і візуальною підтримкою. А фани з Білорусі запам’ятилися своєю поведінкою.

Вояж на Захід

Уболівальники збірної України почали приїжджати до Львова ще з ночі. Люди у футболках і розах збірної заполонили Львів з самого ранку, і тоді стало зрозуміло: підтримку збірній буде забезпечено. Фани з різних міст, які приїхали до Львова, в супроводі своїх друзів і знайомих гуляли містом, заполонивши всі навколишні кав’ярні.

Незважаючи на певні побоювання щодо можливих проблем, пов'язанних з ворожнечею між деякими ... Читати далі »
Категорія: Фан-новини | Переглядів: 873 | Додав: karpatyfans | Дата: 08.09.2008 | Коментарі (0)


Львів.
 Стадіон "Україна" Арбітр: Нікола Ріццолі (Италия) Асистенти арбітра: Алесандро Станьолі, Крістіано Капеллі (оба - Италия)
Україна - Білорусь 1:0 Гол: Шевченко 90+4 (пен.) Відео
Україна: Пятов, Ярмаш, Русол, Михалик, Шевчук, Тимощук, Калініченко (Алієв 46), Кравченко, Назаренко, Воронін (Селезньов 58), Мілевський (Шевченко 75)
Білорусь: Жевнов, Омелянчук, Коритько (Чухлєй 68), Кульчій, Філіпенко, Путіло (Павлов 80), Верховцев, Страханович, Кутузов, Глеб А., Булига (Глеб В.)
Попередження: Тимощук 44 - Коритько 8, Кутузов 28, Кульчій 88
 «Який не який, але Шевченко на полі потрібен». Ці слова сказав один з уболівальників, після чергової невдалої атаки нашої збірної. Буквально за хвилину, увесь стадіон почав вимагати від Михайличенка випустити його на поле. Тренер прислухався до гласу народу, хоча, безперечно, випустив би Шевченка у будь-якому випадку. Таке буває вкрай ... Читати далі »
Переглядів: 860 | Додав: karpatyfans | Дата: 08.09.2008 | Коментарі (1)

Вперше фани різних українських команд зробили своїми силами один спільний перформанс на гру збірної. Не буду перераховувати угрупування які здавали гроші на цю справу щоб когось ненароком не забути, але дійсно до діла доклалось дуже багато людей. Тканину закуповували в Одесі, модулі в Донецьку, банер малювався в Києві і вже домальовувався у Львові. Було задумано зробити полотно на 2 сектори (десь 40х30 м) з зображенням козака, що тримає меч і щит з українським гербом. Справа від нього розвивався жовто-блакитний прапор, який мали доповнювати 2 сектори модулів такого ж кольору, з іншого боку прапор був червоно-чорний. Робота не задалась з самого початку - через затримку з закупівлею тканини вона прибула в Київ на кілька днів пізніше запланованого, до того ж зламались обидва пістолети краскопульта - банер повезли до Львова недомальованим... Крім цього виявилось, що модулів чорного кольору не можна ніде знайти, тому довелось з двох А4 склеювати листки А3. Часу було обмаль тож коли скінчил ... Читати далі »
Категорія: Фан-новини | Переглядів: 1631 | Додав: karpatyfans | Дата: 07.09.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 »