Главная » 2008 » Серпень » 30 » ФК "Харків" (молодь) – "Карпати" (молодь) – 2:2
ФК "Харків" (молодь) – "Карпати" (молодь) – 2:2
12:25
Молодіжні склади: ФК "Харків" (молодь) – "Карпати" (молодь) – 2:2 (2:1)

29 серпня. Комсомольський. Стадіон "Енергетик". 200 глядачів.

ФК "Харків" (молодь): Ходанович, Федота, Кривенець, Гунчак, Паламарчук, Процюк, Скляр, Нагінайлов (Тарасов, 51), Піхур (Мурга, 65), Сірик, Кравченко. Тренер – Роман Пец.

"Карпати" (молодь): Новак (Мельниченко, 46), Луцик (Карабин, 89), Кузик, О.Тарасенко (Сворак, 46), Сагайдак, Куцяба, Дячук-Ставицький (Тістик, 77), Мартинюк, Габовда, Омельченко (Нагірний, 76), Кожанов.

Голи: Піхур (5), Кравченко (33) – Кожанов (6, 74).

Попередження: Федота (7), Кривенець (21), Кравченко (87) – Луцик (31).

На гостьовий поєдинок з ровесниками з ФК "Харків" молодіжний склад "Карпат" приїхав у гарному настрої: тиждень тому підопічні Романа Толочка на своєму полі з рахунком 3:0 взяли гору над "Дніпром", резервісти якого традиційно вважаються серйозним суперником для будь-якої команди. Розраховували карпатівці вдало зіграти і з харків’янами, які до речі до цього матчу мали в своєму активі 12 очок і посідали п’ятий рядок турнірної таблиці (у "Карпат" сім пунктів і 11-те місце).

Гра розпочалася без розвідки і вже в дебюті матчу суперники обмінялися голами. Спочатку після подачі зі штрафного неузгоджені дії оборони гостей призвели до того, що Піхур відкрив рахунок – 1:0. Проте секундна стрілка не встигла зробити один оберт, як карпатівці відновили рівновагу – 1:1. Автором голу став Кожанов (на фото), який, одержавши м’яч, змістився з лівого флангу в середину, дальнім ударом з правої змусив капітулювати кіпера харків’ян Ходановича.

Після цього на певний час гра вирівнялася, але поступово наша команда перехопила ініціативу. Однак невпевнені дії "зелено-білої" оборони призвели до того, що підопічні Романа Пеца вдруге в матчі вийшли вперед. Сталося це після того, як на 33-ій хвилині "обрізався" Луцик і господарі провели стрімку контратаку, яка завершилася передачею з флангу та ударом по воротам. Щоправда Новак зумів його добити, але першим на добивання встиг Кравченко, який головою спрямував бальон у сітку. 2:1 – за аткого рахунку команди пішли на відпочинок.

Зробивши в перерві перестановки, після відпочинку карпатівці продовжували розхитувати оборону харківської команди і з кожною хвилиною напруга у володіннях Ходановича зростала. Однак досить довго галичанам ніяк не вдавалося довести до логічного завершення свої зусилля. В одних епізодах не вистачало гострої останньої передачі, в інших – влучності гравцям передньої лінії при завершенні зусиль партнерів, а нерідко вдалою грою у рамці та на виходах нанівець намагання гостей зводив кіпер "Харкова". Та все ж і він на 74-ій хвилині після затяжної атаки карпатівців змушений був вдруге в матчі виконати найнеприємнішу для кіпера місію – витягти м’яч з сітки власних воріт. І знову автором голу став Кожанов, який немов у більярді метрів з 18-ти поцілив м’ячем у ближню лузу, тобто кут – 2:2.

Останні 15 хвилин матчу також пройшли в атаках "Карпат", які намагалися вирвати перемогу. Найкраща нагода втретє змусити капітулювати Ходановича була в Нагірного, який вийшов на поле заміст Омельченка. Після подачі кутового у виконанні Мартинюка в карному майданчику господарів виникла паніка і Нагірний мав шанс принести перемогу своїй команді, але фортуна відвернулася від нього. Тож фінальний свисток зафіксував бойову нічию – 2:2, якій швидше, напевне, можуть тішитися господарі ніж гості.

КОМЕНТАР:

Олександр ВОЙТЮК, тренер "Карпат":

- Дати однакову оцінку діям всіх ланок команди я не можу. Адже якщо середня лінія і напад зіграли досить пристойно і продемонстрували хороший рівень гри, то до захисту в мене є чимало претензій. Тож будемо розбиратися, бо припускатися таких помилок не можна навіть в дитячих командах. А от в передній лінії і в центрі поля ми зіграли насправді зовсім непогано: контролювали гру практично упродовж всіх 90 хвилин, багато комбінували, створили чимало небезпечних моментів. От якби ще підвищити процент їхньої реалізації… Хоча два м’ячі ми таки забили, але ж у футболі потрібно не лише вправно атакувати, а й оборонятися.

Інформаційний центр ФК "Карпати"
Категория: Новини команди | Просмотров: 933 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: