Главная » 2008 » Листопад » 9 » Озброєну провокацію під час футбольного матчу у Львові готував 21 громадянин Росії
Озброєну провокацію під час футбольного матчу у Львові готував 21 громадянин Росії
17:53

Як повідомив ZAXID.NET начальник ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Ігор Цікало, сьогодні, 8 листопада, о 8-й год. Ранку на під’їзді до Львова працівники обласної ДАІ затримали для огляду автобус з київськими номерами марки "Неоплан". Під час огляду салону автобуса та його пасажирів, якими виявилися фанати футбольного клубу "Арсенал" (Київ) працівники міліції виявили: понад 100 спортивних бинтів; більше 100 робочих жорстких рукавиць; 10 газових балончиків; 4 пристрої для відстрілу газовими капсулами; боксерські капи; 4 пари кікбоксерських рукавиць; декілька пар кастетів.

Як повідомив Ігор Цікало, озброєних фанатів затримало та доставлено у Львівське міське управління міліції. Серед них 21 громадянин Росії, мешканці Чернівецької та Волинської областей і міста Києва.

"Зараз ми відбираємо свідчення у молодиків, а також намагаємося встановити, хто є замовником відрядження цього "озброєного загону", який мав сьогодні під час календарного матчу між львівськими "Карпатами" та київським "Арсеналом" влаштувати провокацію і масові бійки, щоб підірвати імідж Львова в контексті підготовки до Євро-2012", - зазначив в ексклюзивному коментарі ZAXID.NET Ігор Цікало.


Відео
Просмотров: 805 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: