Главная » 2008 » Листопад » 17 » Сергій Кузнецов: "Ми були гостями, але чули тільки своїх фанів. Коли ми програвали, вони дуже допомогли"
Сергій Кузнецов: "Ми були гостями, але чули тільки своїх фанів. Коли ми програвали, вони дуже допомогли"
18:38
Гравці "Карпат" після перемоги над ФК "Львів":

Всеволод Романенко, воротар «Карпат»

- Мене всі питають, яка була атмосфера в команді за рахунку 0:2. Як бачите, нормальна. Ми спокійно до цього поставились. Буває, що команда програє на 90-ій хвилині, але все одно перемагає. Ми виконали своє завдання. Просто треба було забити, що ми і зробили. Щодо пропущених голів, то спочатку Пшеничних не підказали і вийшло непорозуміння, а другий м’яч Баранець непогано пробив низом – просто було важко відбити. Тренер у перерві сказав, що все нормально. Не берусь стверджувати, що до цього матчу ми готувалися по-іншому, ніж до інших. Так, знали, що це принциповий матч, звичайно, була більша мотивація, але якогось надзвичайно особливого підходу до суперника у нас не було.

Сергій Кузнецов, нападник «Карпат» (на фото)

- Ви самі бачили, що це була емоційна гра, до якої ми серйозно готувались. Уболівальники супроводжували нас від бази до стадіону. Можливо, ми трохи перегоріли. Спочатку пропустили два непотрібних голи, але все одно ми довели, в першу чергу вболівальникам, що в нас є командний дух. Головне, що ми все правильно робимо і йдемо правильним шляхом. Ми були номінальними гостями, але чули тільки своїх уболівальників. Коли команда програвала, вони дуже допомогли. Це було додатковим стимулом для нас. Не знаю, може, і за ФК «Львів» хтось вболівав, адже вони були господарями, але ми цього не чули.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua


Категория: Новини команди | Просмотров: 778 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: