Главная » 2008 » Листопад » 17 » «Карпати» поповнились трьома новачками
«Карпати» поповнились трьома новачками
18:43
Львівські «Карпати» продовжують працювати на трансферному ринку. "Зелено-білі" підписали довгострокові контракти з трьома новачками: сербським захисником Неманьєю Тубічем, бразильським форвардом Родріго Сільвою та габонським універсалом Тьєрі Ісієму.

Незважаючи на те, що трансферне вікно ще не відкрилося, «Карпати» вже почали перші кроки на шляху до підсилення команди, створення конкуренції та потужної лави запасних. Це ще не всі придбання – керівництво клубу обіцяє, що невдовзі до «зелено-білих» приєднається кілька нових гравців. Можливо, серед них буде і український форвард, з яким зараз тривають переговори. В осінній частині чемпіонату троє новачків не зможуть виступати за «Карпати», але пройдуть повноцінні збори і увіллються в колектив. Дебютувати за «зелено-білих» в офіційних матчах вони зможуть навесні наступного року.

Досьє

Неманья Тубіч (Сербія), захисник
Народився 08.04.1984 р.
Зріст: 189 см
Вага: 83 см
Вихованець футбольної школи белградського "Партизану". Виступав за бельгійський «Генк» (6 матчів), ФК "Раднічкі", був капітаном сербської команди «Чукарічкі»
Відеонарізка виступів Тубіча у складі ФК "Чукарічкі": www.youtube.com/watch?v=vphz8oZIb8Q&feature=related, а також - www.youtube.com/watch?v=xNCy8zVwDvM

Родріго Сільва (Бразилія), нападник (на фото)
Народився: 16.11.1982 р.
Виступав за «Парану» (Бразилія), «Сандефйьорд» (Норвегія), «КІ Клаксвік» (Фарерські острови). У двох останніх командах був абсолютно найкращим бомбардиром

Тьєрі Ісієму (Габон), захисник/півзахисник
Народився 31.03.1983 р.
Зріст: 180 см
Вага: 72 кг
Виступав за: USM Libreville, Sogéa FC, Téléstar FC, FC 105 Libreville (усі - Габон), «Дебрецен» та «Вашаш» (обидві - Угорщина). Гравець національної збірної Габону. Провів 12 матчів.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua


Категория: Новини команди | Просмотров: 765 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: