Главная » 2008 » Листопад » 18 » Здоров’я Олега Родіна пішло на поправку
Здоров’я Олега Родіна пішло на поправку
23:52
Два роки тому знаному в минулому захиснику «Карпат» Олегу Родіну, в активі якого є виступи за національну збірну СРСР, а нині тренеру УФК, одним з провідних хірургів-травматологів Польщі було прооперовано ліве коліно (заміна колінного суглобу на штучний), яке дошкуляло йому вже багато років і через травму якого він змушений був у розквіті сил завершити кар’єру гравця. Однак операція виявилася невдалою через занесену інфекцію.

Домовитися про продовження лікування у Польщі Олегу Родіну, незважаючи на всі зусилля, так і не вдалося. Тож Олегу Дмитровичу довелося звернутися по допомогу до фахівців Реабілітаційного центру міністерства здоров’я Росії у Москві. Але нині такі часи, що лікування вартує чималих грошей. Однак рідний клуб та друзі не залишили колишнього футболіста наодинці з бідою. Зокрема, ФК «Карпати» оплатив витрати на лікування, за що Олег Родін у розмові з кореспондентом Інформаційного центру клубу просив передати подяку керівництву клубу на чолі з його Почесним президентом Петром Димінським.

Нині Олег Родін проходить у Москві перший етап післяопераційної реабілітації. За його словами, почувається він зовсім непогано і має намір за тиждень повернутися додому. Щоправда, на нього чекає ще другий етап операції. Адже наразі йому поставили тимчасовий суглоб і потрібно дочекатись, поки медикаментозне лікування антибіотиками дозволить покінчити з інфекцією у суглобі. Цей процес, за прогнозами медиків, триватиме від трьох до шести місяців, а потім лікарі поставлять Олегу Дмитровичу постійний штучний суглоб, який дозволить йому почуватися здоровою повноцінною людиною, виростити не одного талановитого гравця і загалом принести ще чимало користі українському футболу.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 741 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: