Главная » 2008 » Грудень » 1 » Олег Кононов: «Кадрові проблеми переслідували нас по ходу матчу»
Олег Кононов: «Кадрові проблеми переслідували нас по ходу матчу»
00:52
Олег Кононов, головний тренер «Карпат» після матчу з «Шахтарем»:

- Перший тайм відіграли доволі непогано, організовано, не дали команді господарів проводити влучні атаки. Самі контратакували, створили кілька непоганих моментів, які могли завершити взяттям воріт. У другому таймі суперник перебудував свою гру, почав грати у два форварди. Не так як хотілося б зіграли наші крайні захисники, адже суперник створював гострі моменти, вриваючись у вільні зони. Абсолютно не виходила у нас в другому таймі командна гра в атаці. «Шахтар» заслужено відіграв другу половину зустрічі краще за «Карпати», створив чимало моментів, забив гол.

- Наскільки на гру «Карпат» вплинула відсутність Дениса Кожанова?

- Денис останні матчі проводить на дуже серйозному рівні, забиває голи, віддає результативні передачі, тож його нам справді не вистачало. Загалом же кадрові проблеми переслідували нас і по ходу сьогоднішнього матчу – випали Зеньов, Пшеничних. Команді бракувало їх під час організації і завершення атак.

- Найкращим гравцем цього матчу у складі «Карпат» було названо Всеволода Романенка. Чи згодні ви з цим?

- Романенко справді у кількох моментах виручив команду у 2-му таймі. Хоча були ситуації, в яких можна було зіграти краще. Утім, я погоджуюсь з таким вибором найкращого гравця у складі своєї команди.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 768 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: