Главная » 2008 » Грудень » 1 » «Карпати» виграли "Справу Ковєля"
«Карпати» виграли "Справу Ковєля"
00:55
У п’ятницю, 28 листопада, ФК «Карпати» отримав рішення Палати по вирішенню суперечок ФІФА (склад комісії: Слім Алулу (Туніс), Філіп Діало (Франція), Мохамед Мечерара (Алжир), Джерардо Мовілья (Іспанія), Рінальдо Мартореллі (Бразилія)), ухвалене на засіданні 21 серпня цього року.

Цим рішенням, цитуємо, «встановлено, що й надалі існують чинні контрактні стосунки між ФК «Карпати» та Лєанідом Ковєльом до 31 грудня 2011 року». Таким чином, перехід футболіста до ФК «Сатурн» та його контракт з російським клубом Палата по вирішенню суперечок ФІФА визнала недійсним.

Також Палата по вирішенню суперечок ФІФА вказала, що, цитуємо, «усі скарги ФК «Карпати» супроти ФК «Динамо» (Мінськ) повинні бути розглянуті Комітетом з питань Статусу гравців ФІФА».

Рішення щодо своїх подальших кроків з втілення вироку Палати по вирішенню суперечок ФІФА ФК «Карпати» ухвалить найближчими днями після консультації з юристами Комітету з питань статусу та трансферів футболістів ФФУ та уповноваженим юридичним представником нашого клубу по "Справі Ковєля" у ФІФА – президентом ФК «Борусія» (Дортмунд, Німеччина) та Німецької Футбольної Ліги паном Райнгардом Раубалем.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 872 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: