Главная » 2009 » Березень » 2 » Ігор Худоб’як: «3:0 – це просто здорово»
Ігор Худоб’як: «3:0 – це просто здорово»
17:28
По завершенню поєдинку проти «Чорноморця» правий хавбек «Карпат» Ігор Худоб’як поділився своїми враженнями від матчу і відповів на питання клубного Інформаційного центру.

- Ігоре, не знаю чи погодишся, але в твоїй, Кожанова і Гурулі грі було багато технічного браку, особливо в першій половині зустрічі.

- Згоден, так і було. Тренери нам, півзахисникам, дали вказівку якомога частіше виводити в прорив наших нападників. Тому ми намагалися діяти максимально швидко. Але на такому полі зробити це вдавалося далеко не завжди. Поступово ми адаптувалися до газону, тому в другому таймі помилок поменшало.

- За рахунок чого вдалося переграти одеситів у центрі поля?

- Ми діяли значно швидше від суперника, як б сказав, демонстрували свій футбол, який нам прищеплюють тренери. Хлопці постійно відкривалися, ніхто не стояв на місці. Тому у гравця, який володів м’ячем, весь час було кілька варіантів продовження атаки. Саме за рахунок активної гри без м’яча та розіграшу різноманітних комбінацій нам і вдавалося часто розривати оборону «Чорноморця».

- З яким настроєм команда виходила на гру і чи розраховували перемогти з таким великим рахунком?

- В цій зустрічі нас влаштовував лише виграш. Нічия була б для нас невдачею. Ми перед грою між собою згадували про 0:3 в Одесі, але в принципі рахунок для нас не мав жодного значення. Якби перемогли мінімально, нас би це цілком також задовольнило. Але ясно, що 3:0 – це просто здорово. Сподіваюся, наша гра сьогодні принесла задоволення не лише нам, а й нашим вболівальникам, які незважаючи на холодну погоду прийшли нас підтримати.

- Перемога з таким рахунком вже в першому матчі після зимової перерви не призведе до ейфорії в команді і чи не позначиться вона негативно на підготовці до матчу в Маріуполі у наступному турі?

- Сподіваюся, що ні. Так, сьогодні ми раді нашій перемозі. Але гра проти «Іллічівця» розпочнеться з рахунку 0:0, тому нам потрібно буде знову починати все спочатку. Проте ми налаштовуватимемося лише на перемогу. Головне для нас - зіграти в свою гру, і тоді все буде гаразд.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 967 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: