Главная » 2010 » Березень » 29 » Звернення ФК «Карпати» до вболівальників
Звернення ФК «Карпати» до вболівальників
21:13
Шановні уболівальники!

ФК «Карпати» від імені головного тренера та гравців команди щиро дякує уболівальникам за несамовиту підтримку трибун на матчі «Карпати» – «Дніпро». Саме завдяки вашим емоціям, вірі у позитивний результат, чудовій атмосфері під час матчу команда здобула таку важливу перемогу.

Водночас, ФК «Карпати» вважає за потрібне вибачитися за ті незручності, що супроводжували недільний матч на стадіоні «Україна». Проблеми з касами і проходом на територію стадіону – організаційні недоліки, які будуть виправлені вже до наступного домашнього матчу, що відбудеться цієї п’ятниці, 2 квітня.

Зокрема, буде обов’язково вирішено питання з відкриттям додаткових воріт стадіону й комфортним проходженням на арену. Ворота стадіону відчинять значно раніше, аби уникнути тисняви. Клуб проведе роз’яснювальну роботу з працівниками внутрішніх органів, на дії яких було чимало нарікань від уболівальників. Також буде збільшено кількість стюардів, аби максимально пришвидшити процес проходження на стадіон та трибуни.

Окрім того, вже незабаром облаштують окремий вхід на стадіон для вболівальників з дітьми.

Своєю чергою, ФК «Карпати» звертається до вболівальників з проханням максимально сприяти налагодженню організаційного процесу. Якщо у вас є така можливість, купуйте квитки заздалегідь: для цього працюють фірмові клубні магазини «Фанат» (вул. І. Франка, 32 та вул. Липова Алея, 5). Знову ж таки, якщо вам дозволяє час, приходьте на стадіон завчасно, бодай за годину до матчу.

Сподіваємося, що цієї п’ятниці під час матчу «Карпати» – «Чорноморець» заповнені трибуни «України» знову поженуть «зелено-білих» вперед. А гравці та тренерський штаб команди докладуть усіх зусиль, аби після фінального свистка арбітра «Україна» знову запалала тисячами факелів. Лише разом ми станемо сильнішими!

Інформаційний центр ФК «Карпати», www.fckarpaty.lviv.ua

Категория: Фан-новини | Просмотров: 1978 | Добавил: Lemberg | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: