Главная » 2010 » Червень » 21 » «Карпати» вилетіли на тренувальний збір до Австрії
«Карпати» вилетіли на тренувальний збір до Австрії
21:59

Сьогодні вранці гравці та тренери «Карпат» вирушили на тренувальний збір до Австрії. Літак з «зелено-білою» дружиною на борту взяв курс на Мюнхен об 11:30. А вже зі столиці Баварії карпатівці автобусом доберуться до Валькзее, який розташований у федеральній землі Тіроль.

Головний тренер «Карпат» Олег Кононов в Альпи взяв 25 футболістів:

воротарі – Андрій Тлумак, Роман Мисак, Віталій Руденко;

захисники – Андрій Сагайдак, Артем Федецький, Євген Тарасенко, Неманья Тубіч, Андрій Гурський, Іван Мілошевіч, Тарас Петрівський, Ігор Ощипко;

півзахисники – Андрій Ткачук, Володимир Гудима, Авелар, Ігор Худоб’як, Ярослав Мартинюк, Самсон Ґодвін, Олег Голодюк, Сандро Гурулі;

нападники – Михайло Кополовець, Сергій Зеньов, Батіста, Денис Кожанов, Нену, Юрій Габовда.

Зауважимо, що новачок «Карпат» Віталій Руденко, який лише сьогодні підписав контракт з львівським клубом терміном на два роки, приєднається до своїх нових партнерів завтра за тим самим маршрутом Львів – Мюнхен – Валькзее.

В Альпах окрім тренувань «Карпати» проведуть і три контрольних спаринги. У першому їхнім суперником буде один з найсильніших клубів Росії, екс-чемпіон країни та екс-володар Кубка УЄФА пітерський «Зеніт». Цей матч відбудеться у четвер, 24-го червня. Додамо, що для команди Лучано Спалетті це буде вже четвертий, заключний товариський матч дев’ятиденних зборів у Австрії і наступного дня росіяни полетять додому.

Другий свій спаринг «зелено-білі» зіграють проти ще одного представника російської Прем’єр-ліги ФК «Ростов», який очолює добре знаний у Європі український фахівець Олег Протасов. Нагадаємо, що минулого літа «Карпати» на тренувальних зборах в Угорщині також грали з ростовчанами. Тоді гра закінчилася бойовою нічиєю – 2:2. А як буде цього разу, ми дізнаємося у неділю, 27-го червня.

Заключний товариський матч у Альпах наша команда зіграє 2-го липня. Суперником підопічних у цій зустрічі буде новоспечений володар Кубка Чехії «Вікторія» з Пльзені, на яку також нинішнього літа чекають ігри Ліги Європи.

Додому «Карпати» повернуться у неділю, 4-го липня. А вже наступного дня на клубній базі в Брюховичах команда почне безпосередню підготовку до першого матчу ХХ чемпіонату України проти «Дніпра», який відбудеться у Дніпропетровську швидше за все 9-го липня.


Інформаційний центр ФК «Карпати», www.fckarpaty.lviv.ua
Фото: © ФК «Карпати»

Категория: Новини команди | Просмотров: 2792 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: