Главная » 2008 » Листопад » 7 » «Карпати-2» - «Поділля-Хмельницький» - 1:1
«Карпати-2» - «Поділля-Хмельницький» - 1:1
15:23
«Карпати-2» - «Поділля-Хмельницький» - 1:1 (0:0)
6 листопада. Львів. Стадіон СКА. 100 глядачів. 9 градусів.
Судді: А. Яблонський, Б. Бучинський (обоє - Тернопіль), Т. Соломчак (Бучач).
Делегат ФФУ: О. Протасюк (Луцьк).

Львів: Піцан, Родін, Гірський, Чоба, Табен, Шевчук (Дуда, 50), Задорожний - к (Біловус, 77), Чучман (Яджин, 61), Левчук, Гудима, Гордійчук. Тренер – Володимир Вільчинський.

Хмельницький: Леонідов, Л. Сергєєв, Шляховий, Балицький, Яремчук, Білик (Рудий, 60, Грищук, 74), Шолін, Гутникевич, Будник – к (Козелко, 83), Кострицький, Сендель. Тренер – Ярослав Бобиляк.

Голи: Гордійчук, 78, Кострицький, 87.
Попередження: Гутникевич, 19, Задорожний, 22, Левчук, 26.

Матч сусідів по турнірній таблиці пройшов у цікавій та напруженій боротьбі. «Родзинкою» поєдинку була присутність на тренерській лаві гостей Ярослава Бобиляка, який понад тридцять років тому саме на цьому армійському стадіоні починав свій футбольний шлях. Та й у складі «Поділля» виділялися знайомі львівським вболівальникам ветерани команди Андрій Будник та Олексій Сендель, який, до речі, ще десять років тому виступав саме за «Карпати-2». Виступав за львів’ян і Лев Сергєєв.

Перший тайм прийшов при відчутній перевазі хмельничан, які створили декілька нагод для взяття воріт «зелено-білих», але одним з кращих на полі був 18-річний Іван Піцан. Вже у дебюті матчу воротар львів’ян у підкаті вибив м’яч на кутовий, ліквідовуючи прохід Сенделя. Згодом Піцан у кидках рятує ворота після ударів Сенделя та захисника Шляхового, що підключився до атаки. Молоді карпатівці лише в середині тайму відповіли небезпечним ударом Шевчука в рамку воріт суперника, але Леонідов ловить м’яч. Обидві команди швидко переходили від оборони до атаки, в гольових моментів не бракувало. Потужно пробивали Сендель і Гудима, а вихід Левчука до воріт подолян вчасно у кидку перервав воротар «чорно-білих». А після чергового стандарту гостей вже поперечина рятує ворота «Карпат-2» після удару Сенделя.

У другому таймі підопічні Володимира Вільчинського (на фото) зуміли вирівняти гру і згодом після перерви міг відзначитись Левчук, пробивши головою після кутового удару Задорожного над поперечиною. Гості ж, також намагалися вирвати перемогу і небезпечно пробивали здалеку Сендель та Кострицький. Та й удар головою Гордійчука після чергового стандарту знову прийшовся вище воріт. І все ж, 18-річний Павло Гордійчук таки змусив гостей розпочати з центра поля і після кутового удару з лівого флангу атаки у виконанні Гудими технічно пробив під поперечину, провівши свій вже десятий гол у другій лізі. Проте подолати «Поділля» господарям поля так і не вдалося. Затяжна атака гостей правим флангом завершилась потужним ударом Кострицького і м’яч від ноги захисника несподівано для Піцана зрикошетив низом впритул зі стійкою. В заключні хвилини команди не догравали матч і втратили нагоду змінити рахунок Гірський та Грищук, але знову надійно зіграли обидва воротарі. Тож нічийний рахунок можна вважати закономірним підсумком цього двобою.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ, Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua 
Категория: Новини команди | Просмотров: 713 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: