Главная » 2008 » Листопад » 9 » Олег Кононов: "Зараз всі тренери на валідолі"
Олег Кононов: "Зараз всі тренери на валідолі"
19:16
Олег Кононов, головний тренер «Карпат»

- Вітаю усіх з довгоочікуваною перемогою. Забили три м’ячі, могли ще забити. Але насторожує той факт, що суперники нам двічі забили. А це виходить, що в двох останніх матчах ми пропустили шість голів. Забагато… Непорядок. Будемо над цим працювати. Але є об’єктивні причини, у нас не грали два основні захисники – Федорів і Мілошевіч, у них травми. Тому перестановки були. Але недоліки і без того є, ми це бачимо, на тренуваннях будемо відпрацьовувати, щоб суперник менше моментів створював. Бо зараз всі тренери на валідолі. Моментами добра була гра, моментами жахлива, то вірили в себе, то не вірили. Тому роботи ще багато.

- Здалося, що Кузнецов втомився у другому таймі. Може його варто було замінити на Фещука?

- Сергій дуже корисний при стандартах. Гра у нього вдавалася. Були моменти, коли він втрачав м’ячі, але і передачі робив, і загострював здорово.

- Чому Годвін не грав з початку матчу?

- Ми проаналізували його гру проти «Динамо» - він грав не так, як треба. Це конкуренція. До складу треба пробиватися. Грати і в атаці, і в обороні. Діями Ткачука я дуже задоволений. Думаю, Годвіну зараз треба буде дуже постаратися, щоб вибороти місце в основі. Утім, і в грі Ткачука не все ідеально.

- У другому таймі команда підсіла фізично…

- «Арсенал» бився до останнього. Відступати нам не можна було. Темп ми взяли дуже високий, суперник його підтримав. Команди втомилися, але останні хвилини ми провели все таки краще. Більше відкривалися, більше було точних передач.

- Наступної суботи - львівське дербі. Будете по-особливому готувати команду?

- Ні. Продовжимо тренувальний процес, вивчимо суперника.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 650 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: