Главная » 2008 » Листопад » 15 » Львов - Карпаты. Накануне
Львов - Карпаты. Накануне
13:21

Львов, стадион Украина, 16.00, арбитр Сергей Шебек (Киев).

Прямая трансляция на Первом национальном.

Тактика

Сергій Ковалець, виставивши у попередньому матчі наполовину експериментальний склад не прогадав, а поява Шевелюхіна, Котенка та Шевчука в основі викликала деяке здивування. Особливо непередбаченим стало рішення залишити на лаві запасних Бориса Баранця. Що до цього матчу, то напевно, він  таки вийде, адже кому як не йому доводити свою придатність Карпатам.

У Карпатах, можливо, вже повернеться до складу Федорів, якого був змушений заміщати в минулому матчі Василь Кобін. Василь зміститься на фланг півзахисту, а Зеньов, за логікою, повинен залишитись на лаві запасних.

Можемо сміливо очікувати атакуючого футболу, у всіх його аспектах. Якщо команди не продемонструють такої технічної і тактичної майстерності, яка очікується в протистоянні передових команд у цьому турі, то за самовіддачею точно переважатимуть деяких легіонерів з Шахтаря та Динамо.

Карпати робитимуть ставку на фланги, а особливо на Гурулі та Кожанова, підопічні ж Ковальця покладають надії на рвучкість Баранців та надійність Ващука.

Психологія

Психологія у цьому матчі відіграє одну з найважливіший ролей, адже саме цей матч визначить першу команду Львова. Хтось охрестив цей матч „боротьбою за вболівальників”, хтось просто „львівською м’ясорубкою”, але те, що матч повинен бути цікавим сумніву не викликає.

Поразка в Києві додала „городянам” оптимізму, адже окрім втрачених очок проглядалась непогана гра і взаємодія. І якщо б тоді Львів’яни відібрали очки в київської команди, то мали б величезну психологічну перевагу над своїм суперником. Карпати перемогли і, як наслідок, підійдуть до цього матчу з оптимальним настроєм.

Варто зазначити, що за Львів грають багато футболістів, які виявились у всій час не потрібними Карпатам, і це додасть їм мотивації довести свою придатність. У Карпатах нібито настрій абсолютно спокійний, всі налаштовуються на боротьбу, адже в Україні знають, що проти львівської команди грати завжди важко. Тепер ці клуби випробують це на власній шкірі.

Центральні протистояння

Романенко – Худзік, Г. Баранець

Полтавець ще не набув тієї форми, щоб залякувати суперника до гри, а тому головним побоюванням Романенка повинні стати активний Худзік та Григорій Баранець. Удари останнього з дальньої дистанції можуть стати для Карпат фатальними.

Федорчук – Гурулі

Молодий збірник молодіжки проти активного грузина, якого вважають першим серйозним придбанням Карпат.

Ващук – Кузнєцов

Ці форварди, які поступово набирають форму неодноразово доставлять Владиславу проблем, але йому не звикати.

Слова

Сергій Ковалець, головний тренер Львова:

"Це буде хороше львівське дербі, адже дуже приємно, що у Львові є дві команди. А тому хотілося б, щоб трибуни були заповнені".

Олег Кононов, головний тренер Карпат:

"До матчу з Львовом готуємося в звичному режимі. Вивчатимемо суперника".

Ігор Худоб’як, півзахисник Карпат:

"Це називається львівським дербі (сміється). Без сумніву, настрій буде божевільним. Не вірю, що ФК Львів”безболісно віддасть три очки. Про ніяку легку перемогу і мови бути не може, все доведеться вигризати зубами".

Орієнтовні склади команд:

Львів: Шевчук – Жданов, Ващук, Гальчук, Кіцута – Федорчук, – Котенко, Г. Баранець, Б. Баранець, Худзік – Потавець

Карпати: Романенко – Федорів, Пшеничних, Ощипко, Петрівський – Ткачук – Худоб’як, Гурулі, Кожанов, Кобін – Кузнєцов

Прогноз Football.ua 1:2

Іван Федик спеціально для Football.ua
Просмотров: 657 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: