Главная » 2008 » Листопад » 16 » Олег Кононов: "З такими вболівальниками, як у «Карпат», соромно чогось боятися"
Олег Кононов: "З такими вболівальниками, як у «Карпат», соромно чогось боятися"
02:18
Олег Кононов, головний тренер «Карпат»:

- Ми готувалися до матчу, знали, що «Львів» - сильна команда, у них сильний тренер. Ми знали, що цей матч увійде в історію. Тому дуже добре, що ми почали з перемоги. Суперник добре провів перші хвилини, але потім ми знайшли свою гру і нам вдавалися хороші атаки, ми забивали голи – тому я дуже радий.

- Минулий матч «Карпати» розпочали у високому темпі, а сьогодні склалося враження, що команда побоювалась ФК "Львів"…

- Я не думаю, що ми побоювалися, ми готувалися до того, що суперник гратиме агресивно, тому будували гру так, щоб стримати суперника, а потім показувати свою гру.

- Скажіть, будь ласка, дослівно, що ви сказали в перерві своїм підопічним?

- Сказав, що все спокійно, потрібно грати в тому ж темпі. Показав зони, де потрібно відкриватись. Потрібно було використати те, що ми награвали на тренуваннях.

- Ви були впевнені, що вам вдасться переламати хід гри?

- З такими вболівальниками, як у «Карпат», соромно виходити на другий тайм і чогось боятися. Всі заразились цією обстановкою. Починаючи від бази до стадіону нас супроводжували вболівальники, і ми дали слово не програти. Ми поважно ставимось до команди ФК «Львів». Якщо так вийшло, що у Львові є дві команди, то це тільки плюс Львівщині і Західній Україні. Подивіться, який матч вийшов, я думаю за ним цікаво було спостерігати.

- Прокоментуйте гру центральних захисників...

- Треба подивитись і проаналізувати їхню гру. В цілому відіграли пристойно. Кожен може помилятись. Всім потрібно працювати над собою.

- Прокоментуйте заміни...

- Зеньов втомився. Щоб втримати темп, я випустив Кополовця. Зеньов і Кожанов хороші хлопці, але дуже молоді і їм не вистачає досвіду.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 665 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: