Главная » 2008 » Листопад » 18 » ФК Львів - Карпати(звіт з ultras.org.ua)
ФК Львів - Карпати(звіт з ultras.org.ua)
22:23
От і відгриміло перше в історії чемпіонатів України львівське «дербі». І хай воно було неповноцінним в світлі того, що в одної з команд немає ні хулз ні ультрас, все ж з душі не зникали якісь дивні відчуття і переживання, яких раніше не було ніколи. Дико було лише від одної думки про те, що на стадіоні будуть люди, які переживатимуть за команду зі Львова, але не за «Карпати». І хай то будуть футболісти дубля ФКЛ, жінки, мами, чи бабусі гравців тієї збідованої команди, працівники компанії «Княжа», чи проста кузьма… вони були подразником!

Саме для того щоб опустити всіх вищезгаданих перешиванців, а також в цілях підтримки рідної команди готувався перфоманс зелено-білих в цьому матчі. При виході на поле гравці обох команд побачили перед собою двадцятиметровий банер «ТІЛЬКИ КАРПАТИ». А під час оголошення сладу на секторі піднялось пару сотень картонок з аналогічним гаслом. Все це доповнилось місивом з розтяжок і прапорів. Виглядало дійсно красиво. Коли ж оголошували склад команди «господарів» - шістнадцятий синхронно обернувся спиною до поля.

Супорт на старті матчу – середній по звуку. Фани Карпат не встигли розігрітися, як їх улюбленці пропустили гол. Легкий шок… Але не беремо це до уваги – фанатіємо далі, тим паче що сектор уже практично заповнився. Враховуючи відсутність мегафону і барабану – звук і дисципліна на пристойному рівні. Хвилин через 10 Карпати пропускають другий гол. То вже було занадто! Зразу промайнула думка, що після матчу треба буде блокувати автобус і жорстоко говорити з тими хлопцями, що бігають по полю в біло-зелених футболках. Зі злості фани Карпат дістають трофейні прапори і банер ФК Львів… Рвались ті шмати погано, тому аби не парити собі мозок – просто повісили їх верх дибками на решітку. Після другого голу придурковатий талісман який лазив по бігових доріжках зовсім знахабнів і почав некоректно себе поводити прямо перед 16 сектором. Тому був відігнаний двома петардами, і решту ігрового часу провів за протилежними воротами.

Сорокова хвилина : «Карпати» забивають перший гол – і тут пішла жара! Хаотичне піро-шоу під час якого спалюється з десяток фаєрів. І подумалось що це тільки початок. Після перерви карпатівці повертались на свій сектор з невідомо звідки взятими розами, кепками та іншою атрибутикою опонентів... Глумилися з того краму по різному - в кого на що фантазії вистачало. Після другого голу зелено-білих окрім фаєрів на секторі підпалюєтися військова протитанкова димова завіса, яка часами накривала цілий сектор. Горіла вона хвилин вісім (аж до третього голу). Про шизу в другому таймі навіть не знаю що сказати... дійсно НОН-СТОП! перерви між зарядами скунд десять - не більше. А сектор то майже повний... одним словом такий дикий суппорт, що забули і про прапори і про розтяги... фани просто відривались в своє задоволення.

Після фіналього свистка вся команда одразу ж рушає в сторону північної трибуни подякувати за підтримку своїм ультрас, половина з яких уже "висіла" на огорожі. То було щось неймовірне! Футболісти поводились так як фанати! Здавалось, що вони перелазили б через сітку, якби там не було ще двометрової стіни. Потім підійшов і тренер, якого гравці трохи попідкидали на руках. (Сам коуч після гри в особистій розмові признався, що "в житті ще не бачив таких ї*анутих фанатів"). Сектор під таблом під впливом ейфорії ще деякий час не розходився, а потім святкування перенесли в центр міста... Площа "Ринок" і паби гуділи до пізньої ночі.

Cектор Карпат

Категория: Фан-новини | Просмотров: 707 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: