Главная » 2008 » Вересень » 1 » Олег Кононов: "Ризик був виправданий". Післяматчева прес-конференція
Олег Кононов: "Ризик був виправданий". Післяматчева прес-конференція
20:02
Олег Кононов, головний тренер "Карпат"

- ФК «Харків» сьогодні дуже хотів виграти, а ми не мали на меті програвати. Правда, наша атака сьогодні зіграла не так, як би нам цього хотілося. Але «Карпатам» вдалося забити гол, у важкій ситуації, коли команда програвала. Якщо ж брати матч до уваги в цілому, то вважаю, що результат закономірний.

- Ви ризикували, коли випускали Фурту?

- Звичайно, ризик був. Але Фурта доводив у молодіжному чемпіонаті, що він є забивним гравцем. Тому ризик був виправданий.

- У другому таймі команда грала, оминаючи центр поля…

- Це тому, що погодні умови були не надто прийнятними і поле було в’язким. А ще наші півзахисники не так активно відкривалися. Тому ми змінили гру і зробили акцент на напад. Суперник не був готовий до такого повороту і у підсумку пропустив гол.


Михайло Стельмах, головний тренер ФК "Харків"

- Гра була рівна, тяжка і в’язка. Ми знали як грає наш суперник, розбирали матчі за його участю. У ФК «Харків» була перевага, але Батіста не забив, коли мав хороші моменти. Натомість, ми пропустили зовсім необов’язковий гол. Треба забивати. Одного голу для перемоги замало. Ми дуже хотіли виграти.

- Колишні гравці «Карпат» були налаштовані на поєдинок проти своєї старої команди…

- А інакше і бути не може. Так завжди буває. Вони хотіли довести, що чогось варті. По самовіддачі у мене немає до них претензій. Але якби Батіста забив ще, ми б зняли усі питання.

Інформаційний центр ФК "Карпати"
Категория: Новини команди | Просмотров: 986 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: