Главная » 2008 » Вересень » 22 » Журнал Ультрас UA
Журнал Ультрас UA
01:12
Вийшов у свiт перший номер журналу, присвяченого українським ультрас. За час незалежностi це перший такий проект. Ми розумiємо, що у багатьох людей будуть виникати запитання, та ми з радiстю всiх їх примемо до уваги. Редакція журналу іде на контакт з усіма бажаючими. Перший номер вийшов не дуже об'ємний, але це не від нас залежить. Багато міст не надіслали нам інформації про себе. Перший номер має 44 сторінки формату А4. Повноцвіт. Ціна 20 грн. Журнал поступить в продаж з наступного тижня.

Ідея про цей проект з'явилася досить давно, але лише зараз ми "дозріли" для випуску. Редакція від свого імені не буде писати матеріал про рухи зі всієї країни, це право надається кожному з Вас. Що стосується фінансування, цей проект запущений за власні гроші його ініціаторів, жодні спонсори не приймають участі. Планувався об'єм першого номера в межах 60 сторінок, але, нажаль, не зі всіх угрупувань, на які ми розраховували, прийшовл матеріал. Сподіваємось, що після першого номера кількість кореспондентів збільшиться, а в той же час журнал товстішатиме. Ціна залишатиметься незмінною, вплинути на неї може лише подорожчання друку, від чого ніхто не застрахований.

Редакція журналу Ультрас UA виражає величезну вдячність всім тим, хто допомагав, писав матеріал, присилав фотографії, виходив на контакти з іншими клубами і навіть країнами. Ви зробили велику справу, і ми сподіваємося, що наш журнал хоч трохи допоможе тим молодим людям, які лише лише вливаються в це славне життя під грифом УЛЬТРАС, а також його цікаво буде читати і тим, хто стояв у витоків нової хвилі покоління суппортероів нашої держави.

Категория: Фан-новини | Просмотров: 781 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: