Главная » 2008 » Вересень » 24 » Водне поло в Рівному. "Верес" - "Карпати-2" - 1:0
Водне поло в Рівному. "Верес" - "Карпати-2" - 1:0
19:11
"Верес" (Рівне) - "Карпати-2" (Львів) - 1:0

«Карпати-2»: Мартищук, Родін (Міхеєв, 85), Гірський, Підвірний (Смалюх, 80), Табен, Чоба, Задорожний (Гринишин, 80), Чучман (Яджин, 55), Гордійчук, Левчук (Денис, 78), Гудима.

Коли доводиться грати при таких погодніх умовах, які у вівторок були у Рівному, то футболістам не позаздриш. Погодьтеся, вгрузати в болото і перебувати ледь не по коліна у воді, а, крім цього, ще приймаючи холодний душ з неба, справа якихось шукачів пригод, але аж ніяк не футболістів.

Та як би там не було, але футбол відбувається за будь-якої погоди. Зрозуміло, що матч у Рівному не з розряду феєричних, і взагалі, як сказав головний наставник «Карпат-2» Володимир Вільчинський, таку гру важко назвати футболом. Справді, в деяких епізодах м"яч просто не котився, а зупинявся в калюжах, гравці послизалися. Одним словом, боротьба і більше нічого. Але для когось вона виявилась не зовсім заслуженою перемогою, а для когось черговим фіаско. Господарі відкрили рахунок в середині першого тайму. Навряд чи цей момент можна вважати якимось задумом чи тренувальною підготовкою. Після того, як захисник «Вереса» вибив м"яч куди подалі від власних воріт, він дивним чином віддав точний пас на Козлюка (захисник львів"ян послизнувся, впав і дав змогу пробити), який і скористався таким огріхом «карпатівців».

Ще в першому таймі гості могли відновити статус-кво. Декілька разів лівим флангом обходив захисників Гордійчук, але в того не було підтримки. Футболісти постійно намагалися грати на другому поверсі, або ж просто били куди заманеться. Особливо вдало грати у такий антифутбол виходило у «Вереса»: після ще одного з таких «виносів» вони знову ледь не забили. Але на цей раз вдало зіграв Мартищук, перевівши м"яч на кутовий.

Дощ лив протягом цілого матчу, і чим далі, тим важче було грати футболістам. У другій половині зустрічі було і пенальті, і вилучення. На 70-ій хвилині «карпатівці» мали чи не найреальнішу нагоду відігратися. Але Задорожний, виконуючи одинадцятиметровий, вирішив зіграти на «техніку», а варто було бити на силу, бо з його ударом кіпер господарів впорався. До цього 100%-го шансу у львів"ян була теж непогана нагода забити: після подачі Гудими головою пробивив Чучман, але тут не воротар зреагував на удар, а м"яч просто сам його знайшов, і дивом вийшов на кутовий. А от після незабитого пенальті справи були зовсім не веселі. Після другої жовтої картки поле був змушений залишити Табен. Такою нагодою зробити результат більш впевненим господарі не скористалися, а «Карпатам-2», схоже, набридло «купатися». Тож матч так і закінчився мінімальною премогою «Вереса».

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 859 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: