Главная » 2008 » Вересень » 25 » Матч Україна - Англія у Львові. Це можливо!
Матч Україна - Англія у Львові. Це можливо!
15:29
Кого побачать львів’яни – англійців чи казахів?

ФФУ пообіцяла провести у Львові ще один матч «відбору» ЧС-2010

Прес-служба Львівської міськради повідомила, що національна федерація футболу подякувала місцевій владі за підготовку переможного вересневого відбірного матчу ЧС-2010 з білорусами на стадіоні “Україна”. У листі за підписом першого віце-президента ФФУ Олександра Бандурка наголошено на тому, що Львів незабаром стане місцем для проведення одного із наступних відбірних матчів - адже львівські вболівальники завжди палко підтримують збірну команду, а стадіон «Україна» є по-справжньому щасливим для першої команди країни.

Голова Львівської обласної федерації футболу Ярослав Грисьо підтвердив реальність перспективи стадіону “Україна” знову прийняти команду Олексія Михайличенка:
- Львів цілком готовий організувати ще один відбірний матч збірної України.

Остаточно це питання, думаю, розглядатимуть на виконкомі ФФУ на початку наступного року. Звісно, я, як і всі львів’яни, хотів би влаштувати “палкий прийом” саме англійцям – головним конкурентам, але треба зважити, що у 2009-му році на цю почесну місію претендуватимуть не лише вже діючий новий стадіон у Дніпропетровську, а й найсучасніша арена у Донецьку, яку планують відкрити навесні. Думаю, все можливо, оскільки неповторність атмосфери на нашому стадіоні та стилю уболівання визнають усі гравці та тренери збірної... Утім, найбільш реальною є можливість побачити на “Україні” поєдинок з Казахстаном.

Джерело: www.wz.lviv.ua


Просмотров: 808 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 3
3 тапок  
0
я так тоже думаю, а от казахстан - це тупо.
від них якшо хтось і приїде - то це буде якийсь кузьміч!!!!!!!!!

2 karpatyfans  
0
В нас Англія 100% не буде!)Англія всього скоріше буде грати в Дніпропетровську!

1 тапок  
0
класно якшо англія, правда львів буде бідний, якшо не збереться общак!

Ім`я *:
Email *:
Код *: