Главная » 2008 » Вересень » 29 » Зусиллями «депортованих». «Зоря» (молодь) – «Карпати» (молодь) – 0:3
Зусиллями «депортованих». «Зоря» (молодь) – «Карпати» (молодь) – 0:3
15:58
Завдяки голам Фещука та Кополовця, а також Кузика, молодь «Карпат» здобула третю перемогу у сезоні

«Зоря» (молодь) – «Карпати» (молодь) – 0:3

Голи: Кополовець, 51, Фещук, 54, Кузик, 77.

«Карпати»: Когут (Мельниченко, 46) – Луцик (Карабин, 85), Кузик, Гурський (Тарасенко О., 46), Родевич, Куцяба, Голодюк (Сворак, 46), Бідловський – Фурта (Габовда, 46), Фещук (М. Дячук-Ставицький, 75), Кополовець.

Роман Толочко проти Володимира Микитина. Наприкінці 90-х років минулого тисячоліття вони виступали у «Карпатах». Разом здобували для Львова бронзові нагороди чемпіонату України. Минулої суботи Роман та Володимир опинилися по різні боки барикад. Толочко очолює молодіжний склад «Карпат», Микитин займає аналогічну посаду у структурі луганського клубу «Зоря». Обмінявшись дружнім рукостисканням перед грою, тренери одразу сконцентрувалися на результаті, кожен - на позитивному для своєї команди.

Апріорі до гри складнішою була ситуація у Толочка, який не міг випустити на поле одразу трьох футболістів. Мартинюк (півзахисник), Омельченко (нападник) та Сагайдак (оборонець) поїхали до Італії захищати честь «Карпат» на міжнародному турнірі «Кубок Кароля Войтили». Натомість тренер львів’ян отримав у своє розпорядження одразу двох футболістів номінально з основного складу – Фещука і Кополовця, яких у виховних цілях відправили, так би мовити, у заслання до «молодіжки» («Хтось підвищує свою майстерність, хтось понижує. Це нормальне явище в клубі і нормальна практика. Якщо ці гравці переосмислять свої дії і почнуть ставитися до роботи більш професійно – ми ж собі не вороги, повернемо їх назад» - це офіційна версія переведення Фещука та Кополовця до команди Толочка, яку в інтерв’ю інтернет-сайту «Карпат» озвучив головний тренер «зелено-білих» Олег Кононов).

У незвичній конфігурації гра молоді «Карпат» пішла не одразу. У першому таймі «Зоря» в першу чергу завдяки фізичним кондиціям своїх гравців виглядала приємніше, хоча гольових моментів господарі створити так і не зуміли. Натомість карпатівці своєї гри віднайти на початках ніяк не могли. Прокидатися львів’яни почали наприкінці тайму. Небезпечно пробивали Голодюк (з 18 метрів) та Кополовець (з 11-ти).

Предметна розмова у роздягальні, кілька замін, і ось на початку другого тайму вже «Карпати» ведуть гру. На 51-ій хвилині гри Луцик віддав передачу на Фещука, той увірвався в карний майданчик, бити не став, а переправив м’яч в район 11-метрової позначки. Там у ситуації гідно розібрався Кополовець– 1:0. Згодом вже сам Фещук результативно підтвердив свій клас. Після передачі Родевича Максим у позиції сам на сам з воротарем, перекинув кіпера «Зорі» – 2:0.

Усі питання щодо переможця гри взявся зняти захисник Кузик. І зняв. Роман вдало зіграв на добиванні. Наприкінці гри «Карпати» могли й геть осоромити «зоряних», та Сворак і Дячук-Ставицький своїми моментами не скористалися. Втім, «Карпати» і без цього впевнено здобувають третю перемогу у сезоні (між іншим, другу на виїзді).


Роман Толочко
Старший тренер молодіжного складу «Карпат»

- Свою гру знайшли лише на початку другого тайму. Допомогло те, що на заміну вийшли Габовда та Сворак – завдяки ним наші дії стали швидшими. Ще в дорозі казав хлопцям, що нам до снаги перемогти «Зорю». Відтак налаштовувалися лише на те, щоб здобути три очки.

- Наразі молодіжному складу «Карпат» найкраще вдаються матчі на виїзді. Чому?

- Я б не був таким категоричним. Все-таки і вдома ми також показуємо непогану гру, просто почасти нам бракувало реалізації гольових моментів.

- У матчі із «Зорею» цим карпатівці не грішили?

- Ну, як вам, сказати. Зрештою, і в цій грі кілька моментів змарнували. З іншого боку – чимало і забили.

- Як на полі взаємодіяли Фещук і Фурта - гравці, які близькі до основного складу «Карпат»?

- Нічого конкретного сказати не можу – ані поганого, ані доброго. Фурта ж грав лише тайм.

Інформаційний центр ФК "Карпати", www.fckarpaty.lviv.ua
Категория: Новини команди | Просмотров: 820 | Добавил: karpatyfans | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: